tom tom snel en netjes ingebouwd

goede en snelle service

goed geholpen

correct en snel geholpen

Altijd prima service

De service is goed. Altijd vriendelijk personeel.

Prima. Klantvriendelijk, helder en snel.

Ik ben goed geholpen met een Apk en de bijbehorende reparaties. Het was helder wat er gedaan werd en dat is goed uitgevoerd en betaalbaar.

De ingewikkelde storing van onze bus is opgelost door het team van carxpert Van Gurp. Ze denken mee en overleggen waar nodig. Goede service en staan voor je klaar in noodgevallen.

Perfect geholpen

Sleutel defect. Dinsdagmiddag naar garage geweest. woensdagmiddag de auto om 13.30 u gebracht en om 15.30 weer opgehaald. Nieuwe sleutel die weer perfect werkt.

Snelle en deskundige service

Had problemen met koeling ijskast in camper. Mocht gelijk langskomen. Kreeg einde dag bericht dat alles weer werkte. Super blij mee. Kunnen weer op reis!

Goed bedrijf, vriendelijke mensen.

Goed bedrijf, vriendelijke mensen en goed en vriendelijk personeel.

No nonsens autogarage, gespecialiseerd in campers.

Erg goede ervaringen bij van Gurp. Wij hadden tijdens onze vakantie panne met onze camper. We hebben onze camper hier laten repareren en zijn weer erg goed op weg geholpen!

Goede afspraken etc

Uitstekende service

Oplossingsgericht en meedenkend

De auto startte niet en ondanks hun eigen drukte toch de moeite genomen om te komen kijken en de auto mee te nemen. Volgende dag was de auto al klaar.

X

Ja

Goed geholpen en duidelijke rekening

Vakmanschap en prettig contact

Ik heb hier mijn caravan in onderhoud. Ze zijn flexibel, transparant en leveren uitstekend werk.

Heldere afspraken en prettig contact

Het was de eerste keer dat ik hier was, voor een reparatie aan mijn caravan. Het contact verliep prettig, met heldere afspraken en een vriendelijke eigenaar die mij goed heeft geholpen. Hier ga ik in het vervolg mijn caravan laten onderhouden.

Gewoon een onderhoudsbeurt bedrijf dat met je meedenkt en je kosten bespaard.

Onze camper hier in onderhoud en APK. Omdat het om een zware camper gaat wilde/kon niemand APK doen, na overleg met Eric en gebaseerd op kenteken registratie kan het wel bij van Gurp. Onderhoud op basis van kilometerstand en wat nodig is volgens voorschriften. Ik noem dit een no nonsense bedrijf waar ik graag kom.

Duidelijke afspraken

Uitstekende de service Ik mocht de avond ervoor de Crafter al ophalen ! Klasse

Hulpvaardig in advies, goede kennis van zaken en snel geholpen met betrekking tot defecte caravan koelkast.

Supersnel en vakkundig geholpen!

Ben er goed geholpen

Goede uitleg gehad hoe de koelkast op gas werkt Verder is alles goed uitgevoerd

Snel en met kennis BOVAG onderhoudsbeurt caravan uittgevoerd

Onderhoudsbeurt caravan kon op korte termijn worden ingepland, waarvoor dank. Caravanmonteur Marcel komt deskundig en bekwaam over. Van te voren wel goed afspreken hoe hoog de kosten mogen worden om onverwachte tegenvallers te voorkomen.

Professioneel

Duidelijkheid, professioneel

Een kleine reparatie, goed gedaan

Lambda-Sonde vervangen, loopt weer goed.

Tevreden

Vriendelijkheid met goed advies en overleg zodat je niet voor verrassingen komt.en komt afspraken na

vakmanschap

Caravanbeurt gedegen uitgevoerd. Niet goedkoop maar wel erg goed. Veiligheid voor alles.

Industrieweg 1 C

8131 VZ Wijhe