Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen consequent vriendelijk personeel, betrouwbare service en duidelijke communicatie. Ze waarderen een betrouwbare afhandeling van reparaties en aankopen, en handige opties zoals ophalen/bezorgen. De totale ervaring wordt beschreven als klantgericht en professioneel. Samengevat is de tevredenheid hoog bij zowel onderhoud als aankoop.
Een fijn en klantvriendelijk bedrijf. Vriendelijk en deskundig personeel en totaal niet opdringerig. Na een stevige onderhandeling het eens geworden over de prijs van een Renault Captur en deze gekocht Auto afgeleverd volgens afspraak dus niks op aan te merken Ben zelf meer dan 20 jaar werkzaam geweest bij een groot dealebedrijf maar vind Het zaken doen met een een kleiner regionaal garage bedrijf een stuk aangenamer en persoonlijker. Kortom een tevreden klant.
22 July 2026
Aalt
Nijkerk
goede service , fijne leenauto.
16 July 2026
A.A Pluim
OTTERLO
Vriendelijke medewerkers, zaterdag een nette 9-persoonsbus gehuurd en alles perfect geregeld. Zeker een aanrader, wij komen heel graag weer terug! TOPservive..
7 July 2026
Rob
Woudenberg
Hele fijne ervaring, deze Toppers denken mee over wat de klant wil en geven je goed advies. Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Ik hoop weer vele veilige kilometers te mogen gaan maken.
4 July 2026
PM
Kootwijkerbroek
Snel en goed geholpen. Vakmannen die goed meedenken! Fijn bedrijf.
3 July 2026
aardige lui betrouwbaar en 100% service
5 June 2026
Gert
Lunteren
Opnieuw alles prima geregeld en na een proefrit een goed voorstel gekregen en de auto gekocht. Kan weer een jaar vooruit tot de eerst volgende service beurt. O ja en niet vergeten de taart bij aflevering smaakte weer prima.
16 May 2026
Kees
Barneveld
Snelle reparatie van twee lekke banden. Klaar terwijl u wacht.
29 April 2026
Milko
Putten
Hele goede ervaring in deze gemoedelijke dorpsgarage. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel en goede service.
16 April 2026
Fam Brandwijk
Kootwijkerbroek
Als je belt, kan je altijd terecht. Vriendelijk, en behulpzaam.
15 April 2026
Hans Schippers
Hendrik-Ido-Ambacht
Vanaf het moment dat je aankomt klopt het altijd. Je wordt vriendelijk geholpen en door een medewerker die kennis van het onderwerp heeft, er is altijd een leenauto, de prijs wordt goed ingeschat, de planning klopt en zeker niet onbelangrijk de auto komt (nu drie keer) altijd beter dan dat ik verwacht terug.
11 April 2026
L.J.Hengeveld
STROE
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam gecombineerd met vakkundigheid en. Etroywbaarheid maakt dit voor mij elke keer weer dat ik zo dankbaar ben dat deze garage mijn garage is! Nergens anders meer naartoe gaan, hier wordt je echt ouderwets eerlijk en goed geholpen. Geen grapje maar echt altijd een TOP ervaring.
7 April 2026
Andrea
Kootwijk
Deskundige mensen, bijzonder klantvriendelijk. Het allermooiste vind ik dat na elke reparatie, klein of groot, de auto door de wasstraat gaat en dus blinkend terugkomt.
27 March 2026
Johanna
Kootwijkerbroek
Meegedacht met vervangend vervoer, vragen naar trekhaak.
24 March 2026
Gert
HOEVELAKEN
professioneel, flexibel en snel
19 February 2026
Jan
Stroe
Mooie deal gemaakt met inruil van mijn huidige Volvo.
12 February 2026
Johan
Harskamp
Na 3 auto’s te hebben gekocht, bij de heren Top ben ik zeer tevreden vanaf de aanschaf en ook is de service en garantie Top! De vierde auto zal ik ook zeker hier kopen!
3 February 2026
Mike
Heerhugowaard
Het halen en brengen van de auto, het schoonmaken en een vakkundige onderhoudsbeurt. Alles volgens afspraak en zonder gedoe. Keurig! Dank daarvoor.
31 January 2026
Ernst Beitler
Hoevelaken
10-01-2026 ik mijn auto ingeruild voor een Occasion brommobiel gekocht bij vakgarage Top waar we werden ontvangen door Henk Top onder genot van lekkere koffie en algemeen praatje, kwamen we al snel tot een overeenkomst met inruil van mijn eigen auto en de koop van de brommobiel. Een week later werd netjes afgeleverd door Henk Top bij ons thuis in Apeldoorn. Maar helaas hebben we er niet veel van kunnen genieten, daar er op 23-01-2026 die avond iets gebeurd daarnaar mocht ik niet meer auto rijden naar 71 jaar. Zaterdag 24-01-2026 mijn schoonzoon Henk Top gebeld om hem terug te kopen al heel vlot een heel mooi aanbod, en woensdag 28-01-2026 kwam Henk top weer de brommobiel ophalen, en s middags stond het geld al op onze rekening. .
29 January 2026
Mart.
Apeldoorn
Vandaag heb ik de Volkswagen Taigo overgenomen bij Vakgarage Top. Een super ervaring en zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
21 January 2026
Yildiz
Oldenzaal
Na online zoeken vond ik een geschikte auto bij deze garage, meteen telefonisch afspraak gemaakt voor proefrit. Ik moest er wel een stuk voor rijden maar zeer vriendelijk ontvangen in keurige garage, kreeg van de goedkoper goede uitleg over de aan te schaffen auto waarna ik proefrit heb kunnen maken door de mooie omgeving. Met de inruil voorstel waren we er snel uit. Ik had een prima ervaring en ben erg blij met mijn nieuwe auto.
9 December 2025
Arend Jan
Assen
Onduidelijkheden worden snel opgelost. Een goed gevoel en ervaring bij deze garage.
17 November 2025
Tromp
BARNEVELD
Vriendelijk, betrouwbaar & deskundig personeel.
11 November 2025
Hans Schippers
Hendrik Ido Ambacht
Vakgarage Top is gevestigd in Kootwijkerbroek en is een modern garagebedrijf. Naast het leveren van nieuwe auto’s beschikken we over een ruim aanbod occasions. Breng een bezoek aan de werkplaats of ga naar onze gespecialiseerde schadeafdeling voor uw autoschade.
Vakgarage Top is aangesloten bij de BOVAG, Vakgarage, Nationale Auto Pas en FOCWA. Daarnaast zijn we RDW erkend.
Ons bedrijf staat in de brede regio bekend als dealer van Aixam Brommobielen. Breng een bezoek aan Vakgarage Top voor een nieuwe brommobiel, het onderhoud aan uw brommobiel of voor Aixam onderdelen.
Essenerweg 108
3774 LC Kootwijkerbroek