De auto was snel na gekeken en gemaakt

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Voldoet aan verwachting

Uitstekende garage, zeer goed geholpen. Kwaliteit kost wel geld.

super geholpen!

Nadat ik van het kastje naar de muur werdt gestuurd, want niemand kon of had tijd om de auto uit te lezen. Ik kon snel terecht bij de Witte Vink en werdt netjes geholpen. nadat bekend was wat er allemaal aan scheelde kreeg ik meteen een prijsopgave en aan die prijs houden ze zich ook. Dit wordt dus vanaf nu ons vaste adres!

Eerste kennismaking met De Witte Vink; betrouwbaar en professioneel

Op zoek naar een gebruikte Fiat 500 Cabrio kwamen we terecht bij Garage De Witte Vink in Hengelo. De auto zag er keurig uit en beviel goed tijdens de proefrit, waarna we tot aankoop zijn overgegaan. We werden transparant geïnformeerd over de technische staat, die overeenkwam met onze eigen bevindingen. Onze opmerking over de distributieriem werd direct opgepakt en netjes verholpen. De prettige ontvangst en nette werkplaats geven ons vertrouwen om hier ook in de toekomst terug te komen voor onderhoud.

Snelle en goede service

Mijn auto startte niet meer. Het was voor mij onmogelijk om de auto alleen naar de garage te duwen (ze zitten 2 straten verder) de auto werd de volgende dag opgehaald en is diezelfde ochtend nog gerepareerd!

Vertrouwd

Klant is hier nog steeds koning

Ze zijn gewoon een goede garage. Je ben daar gèèn nummer maar een klant. Ik ben zeer tevreden!!

Snelle service en snel klaar Too

Goed & Betrouwbaar

Goed & Betrouwbaar

prima service

ik ben keurig geholpen

Een goeie garage

Loop al heel wat jaren bij de Witte Vink, ik heb verschijnende auto's gekocht. Wordt er altijd netjes geholpen door alle medewerkers ze zijn klantvriendelijk en staan voor je klaar.

Prima, eerlijke service

Vriendelijk personeel dat meedenkt in oplossingen. Mijn auto had een grote beurt nodig en daarnaast waren er problemen met olieverbruik, katalysator en bougies. Keurig opgelost binnen 1 1/2 dag, goede communicatie voor men aan de slag ging en erna, en klaar voor een schappelijke prijs. Ik raad deze garage zeer aan en kom zeker terug.

goed en vriendelijk geholpen

toen ik daar buiten liep om de auto te zoeken die ik had gezien kwam er gelijk iemand naar buiten om te vragen of hij kon helpen. de auto moest nog geleverd worden maar stond op hun website. de afspraak die gemaakt werd is dat ik gebeld zou worden als deze auto binnen is. verder besprekingen over de auto en inruil waren open en eerlijk.

Zeer goed geholpen met schadeafhandeling

Snel, goed en tegen de juiste prijs

Tevreden

Altijd klantvriendelijk en goede service .. Ik wens jullie veel succes.

Gedegen, persoonlijk, prettig

Goede service aardig personeel en zeer kundig.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Waterpomp en distributieriemset laten vervangen van mijn Ford. Deskundig en eerlijk advies. Auto kon de volgende dag alweer opgehaald worden.

Goed zoals altijd

Volgende auto koop ik hier weer!

Goeie service en netjes behandeld

Goeie service En netjes behandeld Leen auto meegekregen Op tijd weer klaar

Vriendelijk en kundig personeel

All-season banden laten monteren. Goed advies en snel geregeld.

zeer klantvriendelijk en prima service.

zeer klantvriendelijk en prima service.

Heel vertrouwd gevoel meteen al de eerste keer

Fijne service, vakkundige vriendelijke monteurs. Goede uitleg. Geen verrassingen.

Deskundig en accuraat geholpen.

Mijn auto heeft op een professionele manier een onderhoudsbeurt gehad. Ook werd mij aangeboden om gebruik te kunnen maken van een leenauto of fiets. Zelfs kreeg ik het aanbod om weggebracht en opgehaald te worden naar en uit de stad. Ik wilde even lopend naar de binnenstad om te gaan winkelen of een kopje koffie te gaan drinken. Het regende. Echt top , deze persoonlijke aandacht.

Oude Bornseweg 168

7556GZ Hengelo ov