Zeer tevreden, klantvriendelijk en attent

Ook al gaat het maar een bandenwissel, de werkzaamheden kunnen vlot gedaan worden en de receptionist is uiterst vriendelijk. Dat alles tegen een een prettige prijs! Er wordt duidelijk gelet op de klant(tevredenheid).

Zeer tevreden, klantvriendelijk en attent

Top bedrijf

Professioneel bedrijf met vakkundig personeel.

Uitstekende service

Super goed geholpen en snel opgelost. Zeker een fijne garge!

Super Service

Blij verrast

Rondleiding gehad als nieuwe klant door het hele pand. De reparatie was volgens plan met een vriendelijk woord achter de balie van Jan. Jan heeft zijn hart op de goede plek En met auto's hou je hem echt niet voor de gek. Bij dit bedrijf kom ik zeker terug Al is het maar voor een praatje over auto's vlug. Groetjes SinterHans.

Klasse

Het is altijd een heerlijk gevoel om van de recente leenauto C1 over te stappen in mijn oude, weer gemaakte, limousine C5 Exclusive diesel en te weten dat alles weer naar behoren werkt. Het was de ömweg"dubbel en dwars waard.

Mijn campertje is herrezen.

Als een dood vogeltje,mijn campertje aangevoerd, en is daar als een Phoenix uit zijn as herrezen. Volgens mij, onder het motto:"Gaat niet, bestaat bij ons niet". Mannen, bedankt! Lei Tonnaer.

Jullie garage straalt liefde voor het vak uit!!

Wij voelen ons in vertrouwde handen waarderen heel erg jullie klantgerichtheid en bejegening aan de balie!

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijke service

Prima service, vriendelijke mensen

Voor het eerst bij Ebben een afspraak gemaakt. Voor de reparatie moesten best wel wat spullen vooraf besteld worden. Men kende mij niet. Ondanks dat, vanuit vertrouwen heeft Ebben alles voor mij geregeld. OP de dag van het brengen van de auto vriendelijk behandeld. Men was ook zo attent, om nog even na te vragen of ik wel vervoer had. Ik vermoed dat daar ook nog wel wat voor zou geregeld zijn. De reparatie.conform de afspraak prima uitgevoerd. Het viel mij op, dat er erg vriendelijke mensen werken bij ebben.

Gewoon supersnel, goed en vriendelijk geholpen

Ik was lang geleden klant, verhuisde vaak, nu vlakbij. En gewoon welkom alsof je niet bent weggeweest. Supersnelle afspraak vanwege defecte weerstand ventilator. Klaar.

Deze ervaring is zo positief, die past niet in een zin.

Na meerdere vervelende ervaringen bij andere dealers was ik klaar met de Franse auto in het algemeen. De citroen dealer uit Waalwijk, die deze auto aan mij verkocht, wist ons te intimideren, kleineren en af te zetten door de onkunde die zij uitstraalde. Zij moeten zich diep schamen! Bij toeval ontdekte ik de naam Bart Ebben, hoog verheven boven het industrieterrein in Malden, duidelijk zichtbaar vanaf het viaduct. Een warm bed is een algemene term die niet de gehele lading dekt. Ik ben meer dan tevreden. Ik ben goed geholpen. Mijn problemen zijn keurig en prijstechnisch concurrerend verholpen.

Keurig bedrijf

Contact en reparatie is zeer tevreden verlopen

Denken mee met de klant

Extra onderhoud meteen besproken en gunstige oplossing gezocht en uitgevoerd

Altijd vriendelijk, snel, accuraat en dat geeft veel vertrouwen.

Geweldige service!

Altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. De verwarming van mijn auto gerepareerd zodat ik weer warm op weg kan. Fijne en originele dorpsgarage waar ik op mijn gemak ben!

Prima werk volgens afspraak en op tijd

Goede afspraken. Indien mogelijk gebruikte onderdelen, waardoor kosten gedrukt worden. Goed werk.

Ik vind het een heel fijne garage

Na een vervelende ervaring bij een andere garage hebben ze mij heel goed geholpen. Ook het personeel is heel vriendelijk !

prettig personeel

Fijne ontvangst, vriendelijk personeel

Eerlijk en goed geholpen.

Komen afspraak na

Er wordt gedaan wat er gedaan moet worden, inclusief de afgesproken prijs.

Goede communicatie

Verstand van zaken en komen sfspraken na.

Geen fratsen, goede service

En mijn auto loopt weer als een zonnetje

perfect

Snelle en goede bediening. Goede vakmensen en heel voorkomend.

Sluisweg 18

6581 KA Malden

Over carebben

Car ebben in Malden combineert ruim 40 jaar ervaring met de modernste kennis en apparatuur om uw auto in optimale conditie te houden. Aangesloten bij BOVAG en Eurorepar Car Service, alle automerken welkom. Van oudsher een specialisme in Citroën en Peugeot, maar ook voor andere merken draaien onze ervaren monteurs hun hand niet om. Alles rond uw auto: Occasions, Onderhoud, reparatie, APK, airco service, schadeherstel, automaatbak spoelen, autobanden, bedrijfswagens, campers, etc.