goede service, goed behandeld

Vriendelijk geholpen. Overleg of filter vervangen mocht worden. Heb er niet bij gestaan bij de airco onderhoud,maar ga er vanuit dat het vakkundig gedaan is. Bedrijf komt in ieder geval betrouwbaar en vakkundig over.

goede service, goed behandeld

vriendelijk te woord gestaan, vlot een afspraak kunnen maken. Minpunt: men was vergeten de ruitenwisser te repareren waar ik om gevraagd had

perfect, zeker aan te bevelen

Enorm vriendelijke en snelle service. Airco-onderhoudsbeurt kundig uitgevoerd. En al meegedacht door n extra interieurfilter te bestellen en op voorraad te hebben, om dat mijn merk anders is. Ofwel Geweldig !

perfect, zeker aan te bevelen

Jan Veltman is een aangenaam persoon. Hij wekt bij mij vertrouwen en hij heeft een prettige en duidelijke manier van communiceren. Door zijn manier van doen heb ik het gevoel eerlijk en deskundig geholpen te zijn bij de aanschaf van mijn eerste gebruikte auto. Hij zorgde ervoor dat alles prettig verliep en goed geregeld werd, is servicegericht.

perfect, zeker aan te bevelen

Super goed service en zeer klantvriendelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Positief dat er ook 2de-leven onderdelen aangeboden worden.

goede service, goed behandeld

Dit was de eerste keer dat ik mijn auto naar Ebben bracht. Ik werd bijzonder vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijke uitleg over het onderhoud dat uitgevoerd moest worden. Omdat de garage vlak aan de dijk ligt, had ik besloten om tussentijds een blokje hard te gaan lopen. Voor mijn hardlooprondje kreeg ik een prima routeomschrijving. Bij terugkomst stond mijn auto weer klaar om mee te nemen. Geen onverwachte kosten of reparaties en wederom erg correct te woord gestaan. Echt een aanader zeker omdat de prijs van het onderhoud erg scherp was!

Een aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben hier reeds enige malen geweest. Ik word er vriendelijk geholpen en ze lijken verstand van zaken te hebben. Ook vind ik het erg fijn dat ze met je meedenken. Dit is een bedrijf waarbij ik niet het gevoel heb dat er maar wat gedaan word. Ja ik ben erg blij met dit bedrijf en kan ze zeker aanraden.

Prima!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Perfect !

perfect, zeker aan te bevelen

Prima geholpen, nette service, niks op aan te merken

goede service, goed behandeld

Zeer positieve ervaring met deze garage. Ik werd snel geholpen met een persoonlijke benadering. Van tevoren werd er duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen met de auto en aangegeven dat ze altijd met mij zouden overleggen indien er kosten bij kwamen kijken. Medewerker liet daarbij netjes zien waarom een onderdeel aan vervangen toe was en dat geeft vertrouwen. Ik ben naar alle tevredenheid geholpen!

voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijk personeel en goede service

voldoende, een redelijke ervaring

Airco controle, hier tevreden over klantvriendelijk .

Prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

Super! Moest snel geholpen worden ivm vakantie. Werd meteen naar gekeken en vrijwel direct gemaakt! Zeer tevreden!!!

goede service, goed behandeld

Garages zijn net zoals de oogst van fruit. Er kan ook goed spul bijzitten maar ook \'rotte appels\'. Het betrof nu alleen maar een volledige controle beurt van de airco. Is voor een leek goed te volgen wat er allemaal gaat gebeuren en dient te gebeuren. Bij garages heb je helaas ook vaak te maken met rottte appels. Niet doen wat ze wel moeten doen en ook in onderdelen of verrichte werkzaamheden in rekening brengen die totaal niet zijn uitgevoerd. Met andere woorden ook bij garages dien je als klant heel goed op je quivive te zijn. Bart Ebben maakt in eerste instantie een goede vertrouwde indruk met medewerkers die echt wel van wanten weten denk ik en ook klantgericht zijn. Het zijn zo van die vrije jongens die hun passie voor auto\'s hebben. Prachtig, juich ik toe. Voor een complete aircobeurt beveel ik dit bedrijf aan. Over een totale ondehoudsbeurt kan ik niets zeggen.

Klantvriendelijk en hulpvaardig bedrijf

Sluisweg 18

6581 KA Malden

Over carebben

Car ebben in Malden combineert ruim 40 jaar ervaring met de modernste kennis en apparatuur om uw auto in optimale conditie te houden. Aangesloten bij BOVAG en Eurorepar Car Service, alle automerken welkom. Van oudsher een specialisme in Citroën en Peugeot, maar ook voor andere merken draaien onze ervaren monteurs hun hand niet om. Alles rond uw auto: Occasions, Onderhoud, reparatie, APK, airco service, schadeherstel, automaatbak spoelen, autobanden, bedrijfswagens, campers, etc.