Gespecialiseerd en vriendelijk bedrijf

APK keuring netjes en vlot geregeld, gebeld dat de auto goed gekeurd was. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel!

Zorgzaam met aandacht voor details.

Bij eerste contact al tips en bij eerste beurt ook ongewoon goeie adviezen voor banden, soort benzine en airco. Zeer tevreden.

Correct, goed reagerend op situatie

Kennis uitstekend, voor complexe problemen geschikt

Goed en professioneel geholpen

Aanrader

Prima en snel geholpen wederom!

Op een prettige en vakkundige wijze geholpen. APK keuring, noodzakelijke reparatie op dezelfde dag uitgevoerd.

zeer goed

vriendelijk en snelle afhandeling

teleurstellend

Na dat ik op advies van anderen terecht ben gekomen bij Bart Ebben alszijnde de expert op oa. wat oudere peugeot motoren is mijn totaal ervaring erg teleurstellend. Het ging met name om een diagnose van een uitlaatlekkage waar al veel aan onderzocht was. Een rooktest o.i.d. werd voorgesteld leek me een prima oplossing. Heel veel ellende had voorkomen kunnen worden door een telefoontje vooraf, dus voordat er aan de 'reparatie' werd begonnen. Uitlaatlekkage uiteindelijk zelf gevonden, meerdere ritjes van verre terug naar Malden. Ontvangst en communicatie steeds wat onvriendelijker, helaas hoofdprobleem waarvoor ik kwam niet opgelost, kleppen stellen en afstellen prima gedaan, maar dat was de bedoeling na oplossen hoofdprobleem.

Service is uitstekend

De service is uitstekend, het belang van de klant wordt bij Bart Ebben niet uit het oog verloren.

je word geholpen door mensen die weten waar je het over hebt

mensen die met je meedenken,het hoeft niet altijd nieuw te zijn,je word er goed geholpen.

Probleemloze garagist

keurig garage en altijd correct !

top bedrijf

Werk wordt super netjes geleverd. Medewerkers hebben volop begrip, voor welke situatie dan ook. Zeer prijsvriendelijk.

Goed overleg met een vakkundig eerlijk advies

Eerste indruk is dat dit een prima garage is. Open en eerlijk en tot nu toe betrouwbaar, ik hoop dat dit zo blijft. Kom graag terug.

nvt

teleurstellend

auto Citroen DS3 meldt""storing motor", terwijl de auto gewoon rijdt. snel afspraak gemaakt, uitgelezen: "update software". Kosten 111,26 euro. Daar wordt je niet blij van. Had dit niet bij een periodieke onderhoudsbeurt of een APK keuring kunnen worden uitgevoerd?

Gedegen en professioneel

Goede en correcte service. Klant wort op de hoogte gehouden als er extra acties moeten worden genomen

Elke keer weer als ik mijn auto breng wordt ik super goed geholpen, topservice, klantvriendelijk staat hoog in het vaandel,Altijd duidelijkheid over de prijs. Al met al een topbedrijf !

Problem analysis was spot on and quick service,

Problem analysis was spot on and quick service,

goede service en klantvriendelijke

Goed meegedacht en eerlijk in het niet weten van de uitkomst van de diagnose van het te repareren onderdeel.

Goed en komen dr afspraken na

Komt heel goed over

Niet alle dingen gedaan wel besproken

Vriendelijke vakbekwame mensen komen de afspraken na.

Servicegericht

Je merkt dat het echte autoliefhebbers zijn.

Vriendelijke

Deze is prima.

Prima geholpen.

Voortreffelijk ervaring al jaren lang.

Goede service, probleem met beeldscherm verholpen.

Multimedia beeldscherm van mijn Peugeot 308 (2014) was kapot en is vervangen door een gebruikte. Groot voordeel van Ebben is dat ze een ruime sortering gebruikte onderdelen van Peugeot en Citroën hebben liggen. Montage daarvan helpt om definitief vast te stellen of het defect ook echt aan dat onderdeel ligt. En het is uiteraard veel voordeliger dan een nieuwe!

Sluisweg 18

6581 KA Malden

Over carebben

Car ebben in Malden combineert ruim 40 jaar ervaring met de modernste kennis en apparatuur om uw auto in optimale conditie te houden. Aangesloten bij BOVAG en Eurorepar Car Service, alle automerken welkom. Van oudsher een specialisme in Citroën en Peugeot, maar ook voor andere merken draaien onze ervaren monteurs hun hand niet om. Alles rond uw auto: Occasions, Onderhoud, reparatie, APK, airco service, schadeherstel, automaatbak spoelen, autobanden, bedrijfswagens, campers, etc.