bijzonder plezierig

prima service prettig kontakt

super sociaal bedrijf

Wordt altijd super geholpen. meedenkend, sociaal, klant en service gericht

Zeer vakkundig en persoonlijk geholpen. Goede service en lekkere bonenkoffie!

Super tevreden

Voortreffelijk

Ik ben vriendelijk en zeer terzake kundig geholpen.

Ik heb een vakkundig en eerlijk advies gekregen over de reparatie aan mijn Citroen DS3. Dit, in combinatie met een veel lagere offerte dan de concurrentie, heeft me doen besluiten om anderhalf (!) uur te rijden voor de reparatie en daar heb ik geen spijt van gekregen.

meer dan goed.

prettig en snel geholpen. zou best wel eens mijn garage worden in plaats van b.v. kwik-fit.

Goed keurig geholpen.

Alles goed voor elkaar en weten waar ze het over hebben.

Komt gemaakt afspraken na

wij zijn goed en netjes behandeld. De werkzaamheden zijn duidelijk en overzichtelijk vermeld op de werkbon, Ook de gebruikte onderdelen en materialen staan staan duidelijk vermeld op de rekening. Garage Bart Ebben is een aanrader. Fam. Jacobs

Hele goede service

Mijn klacht kon ik op korte termijn op een deskundige wijze laten oplossen. Ik ben daarmee goed geholpen.

Prima.

Jammer dat jullie geen com 2e hands hebben voor mijn Peugeot. Helaas heb ik verder geen verbeterpunten.

Goede service, betrouwbaar.

Ze helpen je bij noodgevallen, waar mogelijk. Ze zijn transparant en geven aan wat je kan verwachten. Vriendelijk personeel mag ook gezegd worden. Zeer behulpzaam.

Twee problemen in één keer opgelost

Ik kende Bart Ebben al lang als zoekpunt voor onderdelen voor mijn al wat oudere Citroen. Door de Wegenwacht hier naartoe gesleept maak ik ook eens kennis met het garagebedrijf. De brandstofpomp voor mijn Citroen CX uit 1987 was niet op voorraad maar kon wel worden geleverd en gemonteerd. En Toen ik er toch was: een onderdeel voor mijn C35 camperbusje uit 1986 dat ik op de website niet kon vinden, bleek met een fotootje aan de balie wel degelijk leverbaar. Een onderdeel uit een Citroen XM past ook. Dat is kennis waar ik wat aan heb :)

Duidelijk

Om bij de bedieningskabel te komen wist dat er nogal wat demontage en daarna montage moest gebeuren, werkt nu weer perfect.

Goede en perfecte werkwijze prettig ontvangen en geholpen

bedankt voor jullie vakmanschap volgende keer kom ik zeker weer terug . Fijn dat ik zo snel geholpen kon worden . Groeten Coatingvloeren Lingewaerd Harald van Zwaaij

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Altijd goede prettige service, betrouwbaar, deskundig en eerlijk. Voor de reparatie wordt je gebeld om te overleggen en te beslissen.

Duidelijke communicatie over de prijs en klantgerichtheid

Prettige mensen snelle service

Komen afspraken na en lossen problemen snel op. Tijdens wachten is er koffie.

Klantgericht

Probeert het beste voor de klant te doen , Heeft een leenauto voor de klant .

Uitmuntende service en vakkundig

Motor vervangen en eerlijk advies gekregen. De auto rijdt weer als een zonnetje. In de garage werd uitvoerig uitgelegd en aangetoond wat ook al telefonisch vooraf afgesproken was. Ik kan Bert Ebben echt aanbevelen. Ik heb mijn overleden auto laten ophalen in Ouddorp en na 2 weken weer als nieuw mogen ophalen vanuit Rotterdam. Goed voorbeeld voor andere garages hoe het ook kan!!!

Zeer goede ervaring

Snel en goed en met goede ideeën en oplossingen voor mijn oldtimer acadiane onderhoud .

snel en goed geholpen

kon snel terecht, klantvriendelijk

Mijn ervaring was uitstekend

De garage heeft in alle opzichten aan mijn verwachtingen voldaan

Goed geholpen en geadviseerd met een complexe reparatie. Ook een kleine nacorrectie vlot gedaan.

teleurgesteld

Geweest voor een audi a4 grote beurt + 2 banden wisselen. Iets meer dan 200 EUR dan 1.5 jaar geleden(terwijl toen nog daarbij de airco gereinigd was). Dit gemeld aan de garage en er komt helaas zo'n onzin verhaal...☹. Volgende keer ergens anders dan maar.

Sluisweg 18

6581 KA Malden

Over carebben

Car ebben in Malden combineert ruim 40 jaar ervaring met de modernste kennis en apparatuur om uw auto in optimale conditie te houden. Aangesloten bij BOVAG en Eurorepar Car Service, alle automerken welkom. Van oudsher een specialisme in Citroën en Peugeot, maar ook voor andere merken draaien onze ervaren monteurs hun hand niet om. Alles rond uw auto: Occasions, Onderhoud, reparatie, APK, airco service, schadeherstel, automaatbak spoelen, autobanden, bedrijfswagens, campers, etc.