Fijne mensen, zeer betrouwbare garage !!

Ik kom al een aantal jaren bij autobedrijf Bart Ebben, de mensen zijn allemaal altijd even vriendelijk. De monteurs zijn zeer kundig en er wordt altijd met je overlegd over eventuele reparaties en ook waar je een volgende keer rekening mee kan houden zodat het niet als een volledige verrassing komt. Ook laat men zien wat er vervangen wordt en wat er kapot was aan het oude onderdeel wat ik heel fijn vind. Er wordt ook meegedacht hoe men problemen op kunt lossen en niet altijd voor alleen de dure keus. Daarom voor mij een fijne en zeer betrouwbare garage !!

Goed en correct geholpen

Snel, makkelijk en dichtbij

En, naast nieuwe, kan ik ook kiezen voor gebruikte onderdelen: da's goed voor mijn portemonnee, maar ook voor het milieu!

Problemen ?Bij Bart Ebben vriendelijk en klantgericht opgelost.!

Zie hierboven,

Monteur 40 jaar ervaring, snel en goed. Plus als bonus prima advies voor apk

Prima bedrijf met goede know-how

Apk

Monteur heeft duidelijk en goed uitleg gegeven

Fijne en persoonlijke service

Fijne en persoonlijke service en aftersales bij aankoop van mijn auto

Netjes en vakkundig geholpen

Prettig personeel, snel klaar, prima leenauto. Komen gemaakte afspraken na.

Snel, goed en vriendelijk

Vakkundige service met duidelijke opties en keuzes voor de klant

Fantastisch

Heel erg goed geholpen met mijn Peugeot en zeer betrouwbaar gevoel bij dit bedrijf. Vriendelijke service en verstand van zaken erg goed advies gekregen.

top service en eerlijk!

Mijn eerste ervaring met Ebben is voor herhaling vatbaar.

Gewoon goed

Weten waar ze over praten gewoon geweldig

Netjes, alles klopte.

Prijs kwam iets duurder uit dan afgesproken maar is netjes verekend op het faktuur.

Vriendelijke en vakbekwame service!

Wordt altijd goed behandeld en goed uitgelegd over de werkzaamheden di vericht gaan worden.

Ik heb altijd goede ervaringen met mijn auto's bij jullie.

Betrouwbare, snelle, adequate service en zeer vriendelijk personeel

Betrouwbare, snelle, adequate service en zeer vriendelijk personeel

Weer een werkende navigatie/radio

Navigatie/radio was op voorraad. Prijs vooraf bepaald. Geheel naar wens geholpen.

Altijd correct

Altijd op de afgesproken tijd geholpen en in een gezellige sfeer!

top

gezellige en goede vriendelijke monteurs

Ik ben geweldig geholpen.

Vriendelijke mensen. Lekkere koffie. Schetst een eerlijk beeld van mijn auto. Ze hebben alles in voorraad. Doeltreffend opgelost. Hij rijd echt weer heel lekker nu. Heel blij mee en kom er volgende keer graag weer terug.

Ze denken mee aan een goede en snelle oplossing , top services

Super service en snel weer onderweg!

Auto niet meer voor- of achteruit. Bleek een kapotte accu te zijn. Monteur op locatie geweest en rijdend naar de werkplaats voor een nieuwe accu. In no-time geregeld!

Uitstekend inclusief een fles wijn!!!

Goed en vriendelijk te woord gestaan zowel door Geert als Jan !!!

Fijne en betrouwbare garage

Ik kom hier altijd met een goed gevoel en ga er met een goed gevoel weg. Als iemand die niet veel begrijpt van auto's, wordt er altijd tijd genomen om rustig het zo goed als mogelijk uit te leggen wat er aan de hand is.

Sluisweg 18

6581 KA Malden

Over carebben

Car ebben in Malden combineert ruim 40 jaar ervaring met de modernste kennis en apparatuur om uw auto in optimale conditie te houden. Aangesloten bij BOVAG en Eurorepar Car Service, alle automerken welkom. Van oudsher een specialisme in Citroën en Peugeot, maar ook voor andere merken draaien onze ervaren monteurs hun hand niet om. Alles rond uw auto: Occasions, Onderhoud, reparatie, APK, airco service, schadeherstel, automaatbak spoelen, autobanden, bedrijfswagens, campers, etc.