Super service!

Mijn oude auto had kuren waar ik niet meer verder mee wilde. Ik kreeg zonder problemen of extra kosten een leenauto. Jan heeft al mijn wensen voor een nieuwe auto aangehoord en ging op zoek, hij vond echt de beste auto voor mij! Jan bleef bij al mijn vragen geduldig en kalm met humor, heel fijn. En tot de aflevering mocht ik gewoon de leenauto blijven rijden!

Helemaak super

Snel klaar voor een mooie prijs

No nonsense garage, prettige bediening en goede service.

Prima!

Goede service en vakmanschap

Correct en snel geholpen Prijs kwaliteit staat in verhouding Nette mensen en afspraak is afspraak. Koffie is ook goed

Aardige mensen en professioneel

Mijn auto had problemen met de versnellingbak. Aangezien het een automaat is, kon KwikFit dit niet maken. Ik kreeg de naam van de bedrijfsleider van de KwikFit en ja, toen moest ik mijn auto helemaal van Diemen naar Malden brengen. Het was het waard. Ik kreeg een leenauto. Ze maakten het probleem en er waren ook andere problemen en ook die hebben zij kunnen verhelpen. Ondanks de tegenslagen, had ik verwacht dat de rekening hoger zou zijn. Ze hebben eerlijk gehandeld en dat is zeer klantvriendelijk. En een leuke verassing was dat de auto was schoongemaakt toen ik de auto ophaalde. Top service!

Goede service en persoonlijke benadering

Afspraken worden na gekomen Servicegericht Persoonlijk contact is van belang, vriendelijk Meedenken met de wensen van de klant

Transparant, en vakkundig

Ik ben een terugkomende klant klant. Twee keer zeer goed geholpen. Ik kreeg e en elektrische fiets ter vervanging. Ze leveren top werk, duidelijk en transparant.

Goed opgepakt

Vriendelijke mensen en goede service

perfecte behandeling

vriendelijke mensen, we werden goed en op een nette manier behandeld!

Geweldige service en zeer klantvriendelijk

Zeer vriendelijk geholpen bij de aanschaf van een Peugeot 2008. Auto is in perfecte staat en zeer snel geleverd.

Oplossing gericht

Goede zakelijke werkwijze en begrip voor de situatie

Vriendelijk, deskundig en snel

Na sluitingstijd arriveerde ik met mijn piepende auto, en toch werd ik vriendelijk geholpen. De volgende ochtend werd ik gebeld: er werd mij precies verteld wat er aan de hand was en hoeveel de reparatie kostte. Einde van de middag kon ik mijn auto al ophalen: gemaakt en de rekening was niet duurder geworden. Nogmaals dank.

Top bedrif

Pro, welcoming and efficient

Betrouwbaar bedrijf met goeie service.

Een aanrader

Fantastisch

Prima ervaring en service. Fijn geholpen. Met vriendelijke groet Jeroen

Vriendelijke zaak met 'dorps' karakter

Eerste indruk: vriendelijk autobedrijf waar iedereen je ook netjes groet. Geen poespas tijdens onderhandelen. Eerlijke inruilprijs. De gevraagde auto voor een proefrit stond al netjes klaar. Lekkere koffie, aardig personeel. Ook na aanschaf en ophalen. Heb nog wat kleinigheidjes aan de auto die ik nog moet melden, maar dat zal ongetwijfeld opgelost worden. Kortom, voor zover ik het ervaar, een fijne zaak.

Grandioos super

Vakbekwaam en vriendelijk, voor alles is een oplossing !!!

Top services, zoals altijd

In mijn ervaring bied Autobedrijf Bart Ebben service en onderhoud van het hoogste niveau.

Vriendelijk, gastvrij.

Ik ben goed geholpen. Ook bij kleine reparaties meteen geholpen. Deskundig.

Het probleem aan mijn auto is netjes en eerlijk verholpen

Goede en tevreden

Fijn autobedrijf vind ik

Mijn Citroen C5 is bij Garage Bart Ebben altijd in goede handen.

Technische vakbekwaamheid, vriendelijkheid en meedenken met de klant is bij deze garage vanzelfsprekend en dat alles tegen redelijke prijs.

Prima geholpen, goede prijs!

Duidelijke , nette en vriendelijke hulp bij koop berlingo

Prima familie bedrijf die eerlijk en mee wil denken in het verkoop proces . Ik ben tevreden over de service .

Een prima oplossing om onze Peugeot 307 op een voordelige manier in goede conditie te houden. Na de rondleiding die ik kreeg van Geert was ik onder de indruk van de professionaliteit waarmee het demonteren, beheren en uitleveren van de onderdelen in zijn werk gaat. Het spreekt mij aan hoe jullie vorm geven aan circulaire economie.

Sluisweg 18

6581 KA Malden

Over carebben

Car ebben in Malden combineert ruim 40 jaar ervaring met de modernste kennis en apparatuur om uw auto in optimale conditie te houden. Aangesloten bij BOVAG en Eurorepar Car Service, alle automerken welkom. Van oudsher een specialisme in Citroën en Peugeot, maar ook voor andere merken draaien onze ervaren monteurs hun hand niet om. Alles rond uw auto: Occasions, Onderhoud, reparatie, APK, airco service, schadeherstel, automaatbak spoelen, autobanden, bedrijfswagens, campers, etc.