Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen betrouwbare service en grondige controles. Klanten waarderen een snelle en vriendelijke aanpak en duidelijke communicatie. Er is duidelijk passie voor voertuigen en meedenken met de klant. De algehele ervaring komt professioneel en kwalitatief over.
Wordt altijd zeer netjes behandeld Factuur is duidelijk
7 September 2026
Daan
Grave
Uitstekende service, goed klantencontact en gewoon verstand van zaken.
23 August 2026
Jeroen Zwart
Krommenie
Met mijn auto in onderhoud bij Saris hoef ik me nooit zorgen te maken. Alles wordt perfect geregeld, netjes overlegd van tevoren, superleuk team en lekkere koffie!
19 August 2026
Ilian
Arnhem
Afgelopen jaar ben ik een aantal keren bij Saris geweest. De eerste keer voor nieuwe All Terrain banden, daarna voor enkele accessoires en wat advies en uiteindelijk ook voor APK en klein onderhoud. En tijdens ieder bezoek ben ik uitermate goed geholpen. De service is iedere keer weer bijzonder vriendelijk, met aandacht en meedenken. APK en klein onderhoud was snel gedaan, na ruim een uur kon ik de auto weer meenemen. Top!
6 August 2026
Rinse
Ommeren
Uitstekend, aansluiten op vraag en verwachting.
26 June 2026
Hans
Doesburg
Had een probleem met mijn veering. Met de kennis en kunde van de eigenaar, een nieuw set veren onder mijn toyota gezet. De vooras recht gezet. Monteurs zijn erg vriendelijk en professioneel. Dank jullie wel voor de cervice. Richard
22 June 2026
Richard
Hellevoetsluis
Ik heb een nieuwe canopy en daktent laten monteren. Goede communicatie vooraf en gedurende de dag. Uiteindelijk heeft Saris tijd gemaakt om nog extra onderhoud te verrichten. Zeer aan te raden!!
11 June 2026
Alex
Den Haag
Goede service en auto goed goedgekeurd
5 June 2026
Inge
Uden
Efficient en prettig geholpen bij eerste diagnose. Wordt vervolgd...
5 June 2026
Wolf
Rotterdam
Ze hebben veel verstand van mogelijkheden voor het opbouwen van accessoires en denken graag met je mee. Daarnaast haalde een medewerker (woont in zelfde dorp) mijn auto thuis op en bracht hem een dag later opgebouwd weer terug. Top Service!
28 May 2026
Joost
Gendt
Ik zou Saris4x4 echt bij iedereen aanraden. In contact gekomen met Robbert omdat we van plan waren een Land Rover Defender te kopen en om te bouwen naar reisvoertuig. Vanaf het eerste telefoontje werd er super fijn met ons meegedacht, en was Robbert altijd te bereiken wanneer we even wilde sparren over een voertuig. Na aankoop de auto technisch laten nakijken en bij Saris een hefdak van AluCab laten plaatsen. Dit is heel netjes gedaan, je merkt echt dat er passie is voor de voertuigen waar ze aan werken.
14 November 2025
Jessica
Rosmalen
Sta je op het punt om op vakantie te gaan, weigert de auto dienst, maandagochtend 9 uur. Om 12 uur kunnen vertrekken na diagnose stellen en vervangen bougies en accus’s. Geweldig, dank jongens!
29 September 2025
EH Gierman
Valburg
Deskundig, geduldig en vriendelijk advies. Aanpassing auto naar volle tevredenheid uitgevoerd!
24 June 2025
Jean-Philippe
Dordrecht
Leuk bedrijf met een topteam die veel kennis heeft van 4x4 voertuigen en de benodigde accessoires. Absolute aanrader!!! Robert en team bedankt
26 May 2025
Edward
Nieuwerkerk A/d Ijssel
Mijn 21 jarige grand vitara had een probleem met een pakking van de aandrijfas voor in het diff waardoor hij lekte. Na een snelle diagnoses bleek er ook een veer/ borgring te zijn afgebroken. Op advies van de monteur is het diff open gemaakt en gezocht naar het onderdeel. Die uiteindelijk ook gevonden is. Ik vind dit erg netjes en een signaal dat ze ook mijn oude auto serieus nemen. Alles werd netjes gecommuniceerd dmv een telefoontje en meteen verantwoording waarom het duurder zal uitvallen dan alleen even een kering plaatsen. Kortom toppers. Mvg Danny van Eijk
13 January 2025
Danny
Goor
ik ben zeer tevreden. goed geholpen. service is prima
1 January 2025
Murat
Arnhem
Verhogingset ( old man emu) en hidden winchplate met winch laten monteren op de ford ranger wildtrack. Vakkundig gemonteerd en eerlijke prijs voor de set en montage. Kan ze zeker aanbevelen
19 July 2024
Vincent. Allroadevents
Wernhout
Als nieuwe klant zeer fijn geholpen aan de telefoon en direct de zorg overgenomen van de anwb voor mijn gestrande Freelander. Eerlijk advies en meedenkend.
19 July 2024
Rob
Nijmegen
Super vriendelijk en kennis van zaken
26 April 2024
Ami
Deventer
Saris 4x4 is hèt bedrijf, waar ik naar toe zal blijven gaan, voor complexe reparaties. Klantvriendelijk, met gezond zakelijk verstand. Je weet precies waaraan je toe bent. De vakkennis druipt er vanaf!
7 November 2023
Wim Jan
Zeist
Bij deze garage ben je nog een klant in plaats van een nummer. Meer dan prima service, werk wat gedaan moet worden, wordt ook gewoon gedaan, eventueel meerkosten worden altijd overlegd. Kortom, prima service, zeer aan te bevelen!
15 August 2023
Peter Stam
Valburg
Aardige en deskundige mensen. Rustig en accuraat.
6 June 2023
S
Arnhem
Pajero gebracht met 4 x 4 probleem. Deskundig opgelost, met een van te voren afgesproken prijs. Gemotiveerd en kundig personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. Een dankbare 4 x 4 rijder
6 May 2023
Jeroen
Drunen
Zeer prettig personeel met veel vakkennis, erg blij met de adviezen en aanpassingen op de 4x4 auto.
18 March 2023
Jerome
Breda
Makkelijk om een afspraak te maken en een vriendelijke en gemoedelijke ontvangst. Enthousiaste medewerkers. Leveren uitstekend werk.
21 February 2023
Peter