vriendelijk, vakbekwaam en wij zijn al meer dan 35 jaar klant en nog steeds tevreden
Professioneel, klantvriendelijk! Er is overleg als er iets met de auto is voor APK Dit vinden we heel prettig!
Zeer goede ervaring. had kapotte band. werd direct geholpen. Bedankt voor de service.
al 35 jaar klant :)
Heel fijn bedrijf. Je kan er altijd terecht, zijn vakkundig en prettig in omgang.
Uitermate goede service en zeer vriendelijke medewerkers!
Erg goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe auto.
Snelle service, echte vakmensen.
Eerlijk advies, en prima service! Deskundig personeel.
Prima, betrouwbaar en klantgericht bedrijf.
Eerlijk en betrouwbaar, wat wil je nog meer.
Mijn aller eerste eigen auto bij De Rover Autobedrijf gekocht
super bedrijf. fijne verkoper, eerlijk in beschadigingen zoals krasjes en deukjes in auto\'s.
Betrouwbare garage waar wij met al onze bedrijfsautos terecht kunnen voor onderhoud en reparatie. Snelle service, duidelijke afspraken, vakkundig personeel.
Buitendams 473 A
3371BJ Hardinxveld-giessendam