Ga hier altijd weer blij weg.

Kom al jaren bij deze garage , goeie service , vakkundig personeel , heel betaalbaar ( draaien je geen poot uit) en lekkere koffie tijdens het wachten . Kortom een aanrader.

Vriendelijk

Erg goed geholpen!

Super blij met Garage Keijzer. Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen door Alex.

Ik kom uit Haarlem en ben blij met deze nieuwe ervaring. Woon hier pas net.

Fantastische kennis en kunde en klantenservice uitmuntend!

Elke keer weer vol lof over de vakkundigheid en vriendelijkheid van de mannen!

Heel goed en snel geholpen.

Eerlijk advies gekregen!

vertrouwen en goed advies

Kom uit Amsterdam om bij Keijzer mijn auto in onderhoud te houden gebeurd bij Keijzer niet dat er daar onderdelen worden vervangen wat niet nodig is correcte behandeling en met vol vertrouwen laat ik daar mijn auto achter

8. tevreden

N V T

Zeer goede service

Via mijn fietsmaatje Jarno bij garage Keijzer terechtgekomen. Goede automonteur. Goede kwaliteit. Bij problemen kan je snel terecht. Leenauto beschikbaar. Ga zo door

Een prima en eerlijk autobedrijf

Goede kennis van zaken, service- en klantgericht en altijd meedenkend met en voor de klant. Een betrouwbare (dorps)garage met enthousiaste en goede monteurs.

Eerlijk, betrouwbaar, vriendelijk en hulpvaardig

fijne communicatie, duidelijk en betrouwbaar

Ik ben altijd snel geholpen

Vakkundig personeel en uitstekende service.

Vlotte afhandeling van onderhoudsbeurten. Onze auto rijdt nu weer prima na jaren van malaise bij een andere garage.

Al jaren een goed gevoel :)

Een fijne dorpsgarage met prettige mensen. Wij komen hier al vele jaren en de service is goed en er wordt met je meegedacht indien nodig.

Betrouwbare garage, erg tevreden mee

Erg tevreden mee

Snel geregeld

Alles supersnel geregeld en volgens afspraak

Top garage ! Al jaren zeer tevreden over

Fijne garage ! Heldere en duidelijke afspraken. Deskundig/ ervaren personeel en oplossingsgericht.

Netjes

Snel en goed

Betrouwbaar

Vriendelijk en bieden goede services ...

Goed geholpen

Goed op tijd geholpen, ik kon rustig wachten met koffie tot mijn auto na 30 minuten weer klaar stond.

Snel en goed

Ik kon snel terecht en binnen een dag goed en kosten besparend opgelost.

Netjes correct

De APK is netjes uitgevoerd

mooi bedrijf

mooi bedrijf

Geweldige service en klantgerichtheid.

Ik breng nu al 8 jaar mijn auto bedrijven Keijzer en wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. De service is geweldig en een goede vakkennis. Ze kennen mij altijd bij naam.

GOED is GOED

IK [Joop Walter] had vanmorgen een kort gesprek met de eigenaar van het bedrijf. En vertelde hem dat ik hoopte dat zijn bedrijf nooit groter zou moeten worden. In Noord-Holland noemen wij dit...Goed is Goed!!

Midwouder Dorpsstraat 44 A

1679GC Midwoud