Vertrouwd adres

Goed advies, betrouwbare garage, komen afspraken na.

Ik ben vaste klant, heb goede ervaringen hier met onze auto’s!

We worden hier vriendelijk, correct geholpen . Dit is een eerlijke, fijne garage!

Betrouwbaar en simpatiek .

Behulpzaam en ze zijn aan te bevelen nemen de tijd voor je .

Zoals gewoonlijk uitstekend

Prima, zeer prettig.

Super service!

Niet startende auto. Medewerker kwam binnen een paar uur en haalde de auto op en zorgde dat er diezelfde dag een nieuwe accu werd geplaatst.

Goede service en klantgericht meedenken

Makkelijk afspreken, goed onderhoud, duidelijke afspraken

Keurige service

Netjes geholpen en geïnformeerd

Prima ervaring.

Ik bracht mijn auto met 10.000 km voor een kleine beurt. De garage koos voor vervanging filters van de merkdealer om de garantie te blijven behouden. Prijs/kwaliteit stond in prima verhouding. Afspraakmogelijk online ging helemaal correct.

Mijn auto deed weer wat hij moet doen

Dit is meer een tip. Er werd tegen mij €45 gezegd bij de factuur werd zo €20 er bij op gegooid. Vond ik jammer. Ook vond ik het jammer dat er geen tijd afgesproken werd en ik daar zelf achteraan moest bellen. Verder werd mijn auto goed gemaakt en rijd hij weer prima.

Goede service ze bellen als er een onderdeel defect is een goede garage

De mensen staan altijd voor je klaar

Wanneer je ook komt en wat je ook vraagt, Scheppink staat met alle medewerkers voor je klaar. En het is ook niet gellijk kassa voor hen.

Zeer goede service, kennis van zaken

Vakkundige geholpen en uitleg gehad. Vriendelijk personeel. Betaalbaar

Snelle en professionele service

Autobedrijf Scheppink levert altijd een snelle en professionele service. Ze nemen altijd de tijd voor mij en er hangt een "dorpse" en vriendelijke sfeer. De medewerkers denken altijd met je mee (wat in mijn geval wel fijn is want ik heb helemaal geen verstand van auto's).

Snel en betrouwbaar super service

Snel en betrouwbaar super service

Alles top

Goed ontvangen goede afspraak binnen aangegeven tijd gereed en prettig geprijsd.

Fijne garage met vakkundig personeel

Fijne garage, vakkundig en vriendelijke personeel

erg goed

komen afspraken na, geven deskundig advies

Gewoon netjes voor de APK kan je een leen auto meekrijgen.

Als je een klein probleem met de auto heb kan als ze tijd hebben direct helpen

Als gewoonlijk zeer goed

Duidelijke afspraak Correcte afhandeling Vriendelijk

heel goed

goede service, vriendelijk een goede adviezen

Prima prijs voor goede service

Bandenwissel laten doen op 2 auto's. Bellen netjes als de auto klaar is en krijg een keurige email om te betalen

Super service!

Snel en goed autobedrijf, eerlijk advies en nemen alle tijd voor de klant.

Denkt met de klant mee

Ze staan altijd voor me klaar!

Stouweweg 4 B

7641AX Wierden