Waarom denk je dat wij uit Duitsland met twee auto‘s klant gebleven zijn?

Michaele zit op 50 km afstand. Wij zijn met twee auto‘s trouwe klant gebleven. Need to say more?

Accuraat

Prettig en duidelijk

Gewoon goed!

Prima!

Snel geholpen

Fantastisch

Zeer goede informatie voorziening. Vriendelijke mensen. Reeel advies en reeele prijs. Eerlijk en nuchter en denken mee Veel verstand v zaken Ik houd mijn auto hier in onderhoud.

Eerlijke service

In alle opzichten up to date

Expertise en klantgerichtheid gaan hand in hand

Prima in alle opzichten

Goed autobedrijf Goede service

Vriendelijke service

Behulpzaam, en kennis van zaken.

Prima service voor een eerlijke prijs.

APK beurt. Twee banden moesten vervangen worden, eerst gebeld met voorstel voor welke banden en dat goed overlegd. Goede prijs en zeer tevreden dus.

Goede ervaringen

Goede service s Altijd meedenken.

Uitstekend!

Prima garage: betaalbaar vakmanschap!

Prima service en meedenkend

Problemen met mijn auto kon niet gevonden worden hier naar toegebracht en binnen een dag wisten ze wat er mis was Zeer fijne garage met zeer vriendelijk meedenkend personeel

Prima service. Denken goed mee.

Fijne communicatie

Geven goede communicatie ook tijdens de reparatie zelfs via whatsapp! Top

Zeer tevreden met de service!

Via de site kun je snel zelf een moment inplannen. Ik ben zeer te spreken over de handelswijze: gewoon doen. Kun je van opaan.

Van A t/m Z tevreden ..!

Contact is klantvriendelijk. Prijskwaliteit is billijk en meer dan redelijk. Een bedrijf waar ik mij nog als mens behandelt voel en dat is toch heel wat waard in deze bizarre tijd. Een echte aanrader om eens langs te gaan, om het even wat ..!

Gewoon goed en duidelijk

recht toe, recht aan helder, duidelijk en eerlijk

Goede service en eerlijke prijs

Voorbanden vervangen, binnen 2 dagen geregeld. Prijs beter dan de merkdealer. Service en feedback zeer goed.

Klantvriendelijk en deskundig!

Klantgericht en goede service. Fijn bedrijf!

volgens afspraak afgeleverd

Afgeleverd en netjes een sms verstuurd. Ook de email met een rechtstreekse betaalmail vin ik prettig

Terzake kundig personeel die met elke type auto raad weet !

Al bijna 30 jaar mijn vaste adres voor het onderhoud aan onze auto.

Betrouwbare garage

Alles in goed overleg!