Prima garage

Duidelijk verhaal als er meer moet worden gedaan dan er werd verwacht. Vriendelijk personeel.

Zeer goed geholpen

Goede service en prima meegedacht. Tevreden klant

Plezierig geholpen; goed werk geleverd.

zie hierboven

Betrouwbaar en altijd met de klant meedenkend!

Al jaren gaan wij naar deze garage, met veel verschillende voertuigen. Klantvriendelijk worden wij geholpen met uitstekende service. Vooral zo doorgaan en een aanrader voor iedereen.

Alle afspraken nagekomen.

Netjes, redelijke prijs, vlotte afhandeling

APK keuring

Deskundig team automonteurs !

Je wordt altijd correct en deskundig te woord gestaan tegen een normale prijs.

Eerlijk en betrouwbaar

Altijd bij deze garage. Geven eerlijk advies en transparant in de kosten (vooraf al een opgave). Denken met je mee.

Prettig, eerlijk, vakkundig

Word altijd keurig geholpen

Behulpzaam en betrokken

Zij informeren op het moment dat er bijzonderheden zijn of zijn geweest. Daarbij denken zij altijd met je mee in elke vraag die je aan hen stelt. Een echt betrokken, behulpzaam en meedenkend bedrijf.

Prima garage!

Nadat ik prima ervaringen had opgedaan met Scheppink met mijn grote Citroen besloot ik ook om mijn huidige Caddy daar te laten onderhouden, Zeer tevreden over Scheppink!

Goede service, komen afspraken na

Goede service en bellen eerst als ze iets tegen komen dat gerepareerd moet worden. Fijn bedrijf!

Goede service wederom

Prima service ondanks tegenslagen

Zie boven

Snel geholpen en terplekke opgelost ondanks de corona.

Top en snelle service.

Alles goed verlopen

Prima service ,en auto te leen . Groet jenny

Kundig en snelle service

Zeer snelle service en ze weten waar ze over praten!

De 10 geef ik zelden maar verdiend

Ga het zelf ervaren, zou ik zeggen! Een warm bad, als je andere garages gewend bent!

Zie onderstaande veld

Mijn ervaring Zeer goede en snelle service, daarnaast correct in taal en antwoord. Personeel altijd bereid om te helpen, en daarbij erg vriendelijk en betrouwbaar.

Service uitmuntend

Vriendelijk behulpzaam, meedenkend.

Fijn bedrijf

Nette zaak betaalbaar en vaklui

Perfectr service

Een gedegen, bekwame garage. Service is altijd prima.

uitstekend verlopen

UItstekend verlopen

prima service

alle onderhoudsbeurten uitstekend uitgevoerd.

Stouweweg 4 B

7641AX Wierden