Goede comminicatie

Helder verhaal en goede uitleg

Alles TOP

Alles prima klantvriendelijk

Prima.

Vlotte service.

Prima geholpen

Prima geholpen

Niks mis mee

Prima geholpen.

SERVICE met hoofdletters !!

Uitstekend en betrouwbaar. Komen na wat ze afspreken en adviseren altijd in het voordeel van de klant. Zeer klantvriendelijk.

Altijd bereikbaar, oplossingsgericht, duidelijk, met verstand van zaken.

Goed bedrijf

Goede service. Altijd vriendelijk.

Al jaren klant en zeer tevreden, er wordt uitstekend werk geleverd

We zijn al jaren klant bij de huidige en de vorige eigenaar, zeer tevreden over het geleverde werk! Fijn team van medewerkers. Werkzaamheden worden vooraf goed ingeschat. Ook 'onduidelijke' klachten als 'een rammeltje' worden prima uitgezocht en opgelost. Klasse!

Altijd duidelijk en realistisch. Geen verassingen en duidelijk in communicatie.

Keurig volgens afspraak alles opgelost en uitgevoerd

Afspraak is afspraak! De auto is keurig gerepareerd en alles functioneert zoals het hoort. Auto in de ochtend gebracht en kon hem tijdig weer ophalen volgens afspraak. Super ervaring!

Altijd op een correcte wijze ..!

Servicegericht, luisterend oor, vriendelijk personeel en prijsvriendelijk.

Keurig geholpen, super advies

Goed team met kennis van zaken. Je krijgt er een eerlijk en vakkundig advies. Goed inzicht vooraf van de geraamde kisten en daarna is de klus keurig uitgevoerd. Ben zeer tevreden! Echt een aanrader

Top garage!

Goed bedrijf

Zeer klant vriendelijk en meedenkend

Goede service en betrouwbaar

Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.

Klantvriendelijk en goede service

Hoewel ik geen opdracht had gegeven om de voorbanden te vervangen zijn ze, hoewel bijna aan vervanging toe, toch vervangen. Hierbij is keurig een kortingspercentage toegepast. De reparaties zijn verder goed uitgevoerd. De klantvriendelijkheid is uitstekend en men neemt alle tijd voor je vragen.

Altijd tevreden over dit topbedrijf

Sinds ik in wierden woonde al klant bij Scheppink. Nu ik ik hengelo woon, rij ik graag naar wierden om mijn auto voor onderhoud naar dit vertrouwde bedrijf te brengen

Fijne garage, altijd goed geholpen.

Verstand stand van zaken van alle merken. Betaalbare goeie service.

Prettig bedrijf

Ik ben snel goed en deskundig geholpen. Goede uitleg wat er moet gebeuren. Reparatie snel uitgevoerd en teruggekoppeld.

Je wordt altijd vriendelijk geholpen. En staan zo snel mogelijk voor je klaar. Goede uitleg wat er aan de auto moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Ik ben erg tevreden.

Snelle afhandeling

Snelle hulp

Toppers

Vakbekwaam, meedenkend, klantgericht en zeer vriendelijk.

Top bedrijf

Altijd goed en je wordt altijd goed geholpen en te woord gestaan en je krijgt netjes een prijsopgave als er iets bijzonders moet gebeuren!

Fijn zo!

Persoonlijk overleg is mogelijk. Afspraken worden nagekomen. Onderhoudsbeurt netjes afgewerkt! Fijn om zo'n goed garagebedrijf in je woonbuurt te hebben!

Stouweweg 4 B

7641AX Wierden