Bedankt voor uw beoordeling
Ondanks de drukte toch snel en goed geholpen.
Bedankt voor uw beoordeling.
Deskundig en betrouwbare garage, kom er al jaren
Snelle goede service. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijk, attent, meedenkend.
Uitstekend bedrijf met een zeer goede service en vakbekwaam personeel.
Ik kom hier al jaren en wordt altijd netjes en correct geholpen.
Gewoon goede service en dat wil ik.
Uitstekend bedrijf met een zeer goede service en vakbekwaam personeel. Jaren lang een oldtimer in onderhoud gehad zonder noemenswaardige problemen. Ook huidige auto, Subaru Forester, hier in onderhoud.
Perfecte service en flexibel
Tot nu toe goed geen klachten fijne service kachelmotor van de auto is kapot krijgt een vervolg reparatie
* bijzonder deskundig * bijzonder klantvriendelijk * goede prijs/kwaliteit verhouding * persoonlijke aandacht
Betrouwbaar, deskundig, prettige sfeer in bedrijf.
Goed! Ter zakenkundig, no nonsense, vriendelijk
Goede ontvangst,prettig personeel,reparaties altijd in overleg, ik wordt altijd snel en vakkundig geholpen, zit dus ook nooit zonder vervoer.
* zéér vakkundig * zéér vriendelijk * met de klant meedenkend * veel materiaal op voorraad * schoon bedrijfspand * goed verhouding prijs / kwaliteit * altijd bereid om even snel tussendoor een klein klusje te doen