Heel goed ben een tevreden klant
Staan direct voor je klaar, en niks is teveel! top!!
Met liefde voor het vak word hier aan je auto gewerkt.
Altijd goed, eerlijk en deskundig advies
Heb inmiddels goede ervaringen wat betreft het afhandelen van zowel reparatie als onderhoudsbeurten,vakbekwame mensen,betrouwbaar en geven goede adviezen over aandachtspunten van de auto. En er is nog tijd voor een belangstellend gesprek!
Vriendelijk deskundig zeer betrouwbaar
Service en kwaliteit altijd goed! Staan altijd klaar voor je.
altijd prima
Goed service,snel geholpen en vriendelijk en vakkundig personeel.
Ik kwam langs vanwege problemen tijdens het rijden, dit lag na een korte evaluatie aan de voorbanden. Gelijk afspraak ingepland en banden zijn netjes vervangen en de auto is opnieuw uitgelijnd. Merk direct duidelijk verschil! Belangrijke informatie doorgespeelt gekregen en advies waar ik verder op moet letten of wat er gedaan moet/kan worden. Ja, gewoon een super service, wat wil je nog meer?
Altijd vriendelijk, meedenkend, behulpzaam, deskundig op alle terreinen.
Uiterst vriendelijk! Ik had een probleempje met mijn achterklep en kon na een telefoontje meteen langskomen. Het euvel is ter plekke opgelost en ook olie en koelvloeistof aangevuld. Daarnaast nog wat omgevingstips ontvangen en ik kon weer blij op pad, top!
Super goed