Afspraken worden nagekomen - acceptabele prijsstelling - op verzoek tijdig een "garage"auto ter beschikking. (dit is een onafhankelijke mening)
Ontzettend aardig en behulpzaam! Mijn neefje liet een autoband bij mij achter. Ik bracht hem naar het grof vuil. Daar vertelde men mij, die band heeft een velg en die moet er eerst van af! Huh? En nu? Bij garage van Eendenbugh wilde ze me helpen om van die band af te komen. Ik mocht hem daar achterlaten! Super lief! Dank jullie wel!
netjes en nauwkeurig geholpen, goed advies
Je wordt altijd vriendelijk geholpen met de juiste deskundigheid.
Service gericht bedrijf wat geen uitdaging uit de weg gaat!
Staan direct voor je klaar,En al het mogelijke word gdaan, Zeer tevreden!
ervaring is top
Staan altijd klaar ook als je tussendoor komt zonder afspraak
Prima deskundig en vriendelijk personeel. Uitstekende service.
Vriendelijke ontvangst aan receptie. Alles, zoals werkopdracht, bruikleenovereenkomst vervangend vervoer enz.ligt altijd netjes klaar. Altijd een luisterend oor voor de klant. Vertrouwd gevoel..........
prettig en gastvrij
Uitstekende service!
Vriendelijke personeel. Maar zeer onkundige mensen.