Wordt altijd zeer netjes en meedenkend geholpen
Super goed geholpen
Goede vertrouwde service
Prima personeel Goede ervaringen Al zo'n 40 jr klant!!
Komt altijd weer voor mekaar
Vakkundig, klantvriendelijk. Overleggen altijd samen met de klant naar de juiste oplossing van een probleem voordat ze gaan repareren. Kom er al jaren, geen enkele reden om ergens anders naar toe te gaan. Ook al is het voor mij niet direct om de hoek.
Zeer goed altijd netjes geholpen dikke 10
Kom hier al jaren voor auto's en camper. Een no nonsense bedrijf.
klantvriendelijk, geen onverwacht bijkomende kosten
In het afgelopen jaren meerdere keren fouten op de factuur meegemaakt. Ruitensproeiervloeistof aangerekend terwijl het net daarvoor bijgevuld was, auto niet afgemeld na keuring dus later weer terug moeten komen.
Super !!
Een garage waar eerlijkheid vakmanschap en service op nummer 1 staat
Kom al 6 jaar met mijn camper bij Bikker en ben altijd netjes en goed geholpen.
Top service!
Betrouwbaar, deskundig, denkt mee met de klant.
Als klant wordt je prima van service en kwaliteit voorzien !
Klantenservice staat hier op de eerste plaats In al die jaren dat ik hier kom heb ik dat als zeer prettig ervaren.
Service is goed
Prima geholpen
goed en betrouwbaar
Heldere en goede communicatie. Vriendelijk. Goeie service ook als er dingen zijn die serieus vervangen moeten worden. Betrouwbaar in afspraken. Ga er graag 2 uur voor rijden om daar onderhoud etc. Te laten plegen.
De altijd vriendelijke Hans heeft Jankie geholpen met de ruitenwissers en haar zicht door de voorruit verbetert.
Zie aanhef
Deze vakgarage heeft mij al 17 jaar geholpen om de auto rijdend te houden. Vriendelijk, vakkundig, en met eerlijkheid voorop. Dankzij hun monteurs kon ik occasions op 6.5 en 3.5 ton zetten. Door omstandigheden ga ik wisselen van garage, maar dit ligt zeker niet aan Autobedrijf Bikker.
Goed contact Menselijk Ruime openingstijden Gezellig Vakkundig
Grotewaard 29
4225 PB Noorderloos
Bij Autobedrijf Bikker vindt u alles wat het leven van een autorijder aangenaam kan maken. Een wisselende voorraad aantrekkelijke occasions, een deskundig team monteurs, een professionele werkplaats, handige aanvullende services én vooral persoonlijke aandacht. Want dát willen we u als particuliere of zakelijke rijder graag bieden. Aandacht, betrokkenheid en gemak. We zien niets liever dan dat u zorgeloos en met plezier onderweg bent! Als Universeel autobedrijf kunnen we u daarvoor de beste services en kwaliteitsgaranties bieden.