Goed geholpen en snelle service!
Mijn ervaring was zeer goed. Vriendelijke mensen en goede service. Zeker aan te raden!
Duidelijke uitleg en keurig op tijd.
Prettig contact met Hans Duidelijk met adviezen. No nonsense bedrijf.
Al ruim 18 jaar vaste klant bij garage Bikker, en dit is een garage zoals ze allemaal zouden moeten zijn. Goede service, goede afspraken, alles keurig in orde.
Zo als altijd goed geregeld
TOPGARAGE
Een fijne garage om naar toe te gaan. De mannen achter de balie zijn altijd vriendelijk en je wordt er goed geholpen
Zoals altijd,heel vertrouwd ,een geweldige service!
Super professioneel en correct bedrijf!
Je wordt altijd netjes geholpen. Afspraak is afspraak.
Prima bedrijf
7 jaar geleden mijn eerste golf gekocht bij Bikkr. Nu 7 jaar later diezelfde golf ingeruild voor een nieuwe, ik ga nooit meer elders kopen. Betrouwbare bekwame vakmensen! En onwijs vriendelijk en mee denkend. Echte aanrader.
Alles gaat altijd zoals het moet gaan , duidelijk vriendelijk en professioneel
Flexibel in tijdsafspraak
Mijn band kapot gereden, omdat er een tegenligger te ver uitweek naar mijn kant en ik daardoor de stoeprand raakte. Dan sta je...... Maar geen probleem bij Bikker, auto wordt gehaald en band vernieuwd. Zo lossen ze een vervelende situatie op.
Als vaste klant hebben we in april 2025, tot grote tevredenheid, een auto gekocht bij Autobedrijf Bikker. Een kop-staartbotsing zorgde er in november voor dat de auto total-loss werd verklaard. De afwikkeling werd, mede door de feestdagen, nogal vertraagd. Gedurende die periode zorgde Autobedrijf Bikker voor een vervangende auto. Vervolgens zijn ze, op ons verzoek, op zoek gegaan naar een soortgelijke auto. Ook dat werd perfect geregeld. Dit was voor ons een topervaring!
Zeer professionelen en klant gerichte service.
Auto gekeurd en een beurt.
In mijn beleving was het een goeie service en werd ik goed geholpen
Ik ben herl goed geholpen
Kan er snel terecht
Fijne garage die goed meedenkt met de klant!
Goede service en staan altijd voor je klaar
Grotewaard 29
4225 PB Noorderloos
Bij Autobedrijf Bikker vindt u alles wat het leven van een autorijder aangenaam kan maken. Een wisselende voorraad aantrekkelijke occasions, een deskundig team monteurs, een professionele werkplaats, handige aanvullende services én vooral persoonlijke aandacht. Want dát willen we u als particuliere of zakelijke rijder graag bieden. Aandacht, betrokkenheid en gemak. We zien niets liever dan dat u zorgeloos en met plezier onderweg bent! Als Universeel autobedrijf kunnen we u daarvoor de beste services en kwaliteitsgaranties bieden.