Ben al jaren klant en alleen maar goede ervaringen met Autobedrijf Bikker
Blijft goede service geven
Top service. Terugkerende storing gelijk de volgende dag opgepakt en opgelost.
Goede service en vriendelijk personeel
Gewoon goeie garage
Altijd goede service en snelle hulp!
Ook al woon ik al jaren in Rotterdam, ik blijf bij mijn vertrouwde garage. Top service en je krijgt waar voor je geld! Bedankt!
Geweldig geholpen bij het zoeken naar de door ons gewenste auto.
Weer zeer tevreden
Ik ben ontzettend goed geholpen bij autobedrijf Bikker bij het vinden van mijn eerste eigen auto. Nadat ik autobedrijf Bikker had benaderd voor het zoeken naar een nieuwe auto met mijn eisen, kreeg ik al snel een mailtje met een beschikbare auto. Gelijk een proefrit gemaakt en binnen een week had ik een nieuwe auto die in goede staat werd afgeleverd voor een mooie prijs!
Vriendelijke medewerkers en afspraak is afspraak
Ik ging met mijn auto’s altijd naar de “grotere” dealers met garages maar sinds ik bij Bikker ben geweest ben ik fan! Ze denken mee met de vragen en problemen waarbij ze een passende en snelle oplossing zoeken. Voor mij geen andere garage meer dan Bikker!
Op tijd uitgevoerd, correct geinformeerd, vriendelijk.
Altijd tevreden goede hulp en service
Prettig gesprek en grote deskundigheid op het gebied van de kopen auto.
Altijd behulpzaam, het woord nee wordt in onze belevenis nooit in de mond genomen.Heel vertrouwd.
Bij kleine , onverwachte gebreken een zeer goede Service.
Nette snelle service ,meedenken , goede prijs/kwaliteits verhouding
Behulpzaam, flexibel en fair geprijsd.
De service is goed je wordt gelijk geholpen indien mogelijk ook vervangend vervoer
Als ik bel met een probleem met de auto kan ik direct (of zeker de volgende dag) terecht.
Goede service en lekker dicht bij
veel kennis
als ik mijn auto breng word ik weer naar huis gebracht en in de middag andersom toppie
Uitstekende communicatie en nooit onaangename verassingen. Goede service, ook voor electrische auto’s.
Grotewaard 29
4225 PB Noorderloos
Bij Autobedrijf Bikker vindt u alles wat het leven van een autorijder aangenaam kan maken. Een wisselende voorraad aantrekkelijke occasions, een deskundig team monteurs, een professionele werkplaats, handige aanvullende services én vooral persoonlijke aandacht. Want dát willen we u als particuliere of zakelijke rijder graag bieden. Aandacht, betrokkenheid en gemak. We zien niets liever dan dat u zorgeloos en met plezier onderweg bent! Als Universeel autobedrijf kunnen we u daarvoor de beste services en kwaliteitsgaranties bieden.