goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon prima. Geen poespas, eerlijke voorlichting. Reële prijzen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn al jaren vaste klant en zeer tevreden met de service. zij kennen onze auto en zijn servicegericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en professioneel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede. Snelle actie en oplossingsgericht. Ben niet eens écht vaste klant omdat ik nogal trouw ben aan mijn garage in Boxtel maar moet nu echt eens volledig overstappen.....-:)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk! Goede voorlichting.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en deskundigheid. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en deskundig personeel en een zeer betrouwbaar adres, ik kom er al vele jaren.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je voor een APK komt en dan blijkt van alles mis, dan schrik je. Gelukkig was Joost erg behulpzaam met vinden van een oplossing zodat ik toch nog voor het weekend weer kon rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben in de afgelopen jaren nog nooit met een slecht/negatief gevoel weggegaan!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service!\r\nMeedenken met de klant!!\r\nSnel geholpen!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder prettige en deskundige garage!\r\nAl jaren mijn auto in onderhoud.\r\nVoor iedereen aan te bevelen.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en snelle afwikkeling van kleine reparaties

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima club, goede service, denkt mee; wel een beetje aan de prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed en prettig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg positief. Zij komen hun afspraken na, zijn zeer vakkundig en correct. Kleine reparaties zoals lamp vervangen of toen de versnellingspook stuk was kon meteen gerepareerd worden tussen door en zonder kosten. Ze zijn heel erg klant vriendelijk en klant gericht. Je krijgt als vaste klant korting op de werkplaats kosten en bij voorbeeld op de kosten van nieuwe (winter) banden. Mocht het nodig zijn is het altijd mogelijk om een leen auto mee te krijgen.\r\nKortom, ik ben zeer tevreden en zal altijd J &B Auto\'s Bussum bij anderen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijke ontvangst en goede service.

Eslaan 14

1404 EG Bussum

Over J & B Auto's B.V.

Opgericht in 1983 zijn wij een autobedrijf gevestigd aan de Eslaan 14 in Bussum. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en het leveren van verschillende onderhouds en reparatie diensten. Met een vakbekwaam team is het onze doelstelling zo'n groot mogelijke klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke tarieven te leveren. Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te kunnen zijn en aan al uw vragen of wensen op autogebied te kunnen voldoen.