goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaringen, prettige en klantvriendelijke benadering van klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Naast service en deskundigheid ook een betrokken team van medewerkers met een persoonlijke benadering, erg prettig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke professionele medewerkers, denken met je mee.\r\nNormaal werkplaatstarief, altijd bereid te kijken naar goedkope(re) oplossingen. \r\nPunt van aandacht: afspraken nakomen.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, voorkomend en zakelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend en goed personeel. Wij werden goed en rustig geholpen, er werd echt de tijd genomen om alles door te nemen. Gaan niet voor de snelle handel maar een lange termijn relatie, ik beveel ze zeker aan! Harmen bedankt voor je tijd en hulp!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wow... wat is dit een geweldig autobedrijf!!! Hier staan ze pas voor je klaar! Als ik 10 sterren zou kunnen geven zou ik dat zeker doen. Ik ben helemaal vanuit Vlaardingen komen rijden om te kijken naar de Chrysler Crossfire cabrio. De verkoper die voor mij klaarstond heet Michel en hij was absoluut niet pusherig. Dit stelde mij enorm gerust, dit is echt een autobedrijf naar mijn hart. Er staan alleen maar goede en mooie auto\'s. Dit bedrijf hanteert een zeer hoge standaard. Als ik ooit weer op zoek ga naar een nieuwe auto, ga ik hier eerst kijken, ookal moet ik er een uur voor rijden. Mannen van J&B auto\'s... ga zo door, jullie overklassen elk ander autobedrijf. BEDANKT!!!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf J&B auto\'s is kundig en klantvriendelijk. Proberen altijd aan de klant vraag tegemoet te komen. Wel was er in de laatste reparatie iets mis gegaan bij het monteren van nieuwe remschoenen. Dit resulteerde bijna in oververhitting van remschijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf J&B autos team is great! They are very professional, responsive and customers friendly. The car was the same as described on their website. Highly recommended for others buyers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, goede vakkennis, fijne staf. Staan altijd klaar als er wat is.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn goed ontvangen, en er wordt goede service verleend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en klantvriendelijk. Duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en een accurate prijsopgaaf, beiden op voorhand.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eindelijk een garage die echt met je meedenkt. Professioneel en no-nonsens. Goede prijs kwaliteit verhouding. Als klant ben ik er prettig geholpen. Ik ben zeer tevreden. Hartelijk dank voor de uitstekende service.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 8\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf J&B Auto\'s kenmerkt zich door een klantvriendelijk personeel van de verkoper tot de monteur. Ze denken altijd met je mee over mogelijke passende oplossingen. Staan altijd klaar voor je, kortom een top bedrijf binnen de branche!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon prima. Geen poespas, eerlijke voorlichting. Reële prijzen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn al jaren vaste klant en zeer tevreden met de service. zij kennen onze auto en zijn servicegericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en professioneel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede. Snelle actie en oplossingsgericht. Ben niet eens écht vaste klant omdat ik nogal trouw ben aan mijn garage in Boxtel maar moet nu echt eens volledig overstappen.....-:)

Eslaan 14

1404 EG Bussum

Over J & B Auto's B.V.

Opgericht in 1983 zijn wij een autobedrijf gevestigd aan de Eslaan 14 in Bussum. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en het leveren van verschillende onderhouds en reparatie diensten. Met een vakbekwaam team is het onze doelstelling zo'n groot mogelijke klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke tarieven te leveren. Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te kunnen zijn en aan al uw vragen of wensen op autogebied te kunnen voldoen.