goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurige service, redelijke prijs, lekker makkelijk bereikbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Koplamp vervangen, accu opgeladen en auto gestart en vervoerd naar garage

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierige ontvangst als nieuwe (oud Spieghelgarage) klant. Beetje krap qua parkeerruimte maar dat is waarschijnlijk een goed teken(?). Kan kwaliteit nog niet beoordelen maar heb het volste vertrouwen. Geef het bedrijf in ieder geval een eerlijke kans.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wederom alles naar wens verzorgd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als nieuwe klant(vorige garage stopte) , sinds 10-1-2018(APK) en nu iets meer serieus probleem hier.\r\nEen totale verademing !!!!!!!!!!!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed uiterst tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als nieuwe klant direct een goed gevoel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van J&B. Behalve uitstekende kennis en kwaliteit is men ook open en eerlijk (vertrouwd). Als ik bijvoorbeeld elders een andere auto zie, dan wil ik die alleen maar via J&B kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed betrouwbare vakmannen; al jaren klant

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen, denken met je mee over een zo effecient mogelijke oplossing zonder concessies ge doen aan kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week voor de APK geweest. Was een beetje laat maar afspraak maken was geen probleem. De voorveren moesten vervangen worden omdat de rechter gebroken was. Ik vermoed als gevolg van een ritje in Italië over een onbegaanbaar bergpad.\r\nReparatiebedrag was te overzien. Tot 2 keer toe werd mij een leenauto aangeboden, maar omdat de reparatie meteen werd uitgevoerd heb ik dat aanbod afgeslagen en heb van de gelegenheid gebruik gemaakt ontbijtje in Bussum te doen. Best gezellige omgeving overigens. Verder uitstekende service, inzichtelijke nota en ongevraagd tonen van onderdelen die vervangen waren.\r\nZe nemen de tijd voor je, leggen prima uit wat er aan de hand is en je voelt je als een echte klant behandeld.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne garage, prettige en deskundige medewerkers

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in een woord: geweldig!\r\neen spoedreparatie binnen 6 uur verricht kom daar tegenwoordig nog eens voor.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, klantgericht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam stil te staan met mijn \"oude\" Saab vanwege een plotselinge defect aan de benzine pomp. \"Dat gaat een probleem worden\" volgens de wegenwacht op zaterdag: lastige klus en het onderdeel is moeilijk te verkrijgen. Maandagmiddag was de auto echter weer klaar en rijdt weer als een zonnetje. Fijne garage!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen, bereid om mee te denken, saab specialist

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom al 8 jaar bij J&B, vanuit Amsterdam. De ontvangst is altijd persoonlijk, de mentaliteit no nonsense. Het onderhoud is servicegericht, kwalitatief goed en betrouwbaar. Ben in al die 8 jaar nog nooit stil komen te staan. Daarom heb ik mijn auto wederom bij J&B gekocht en blijft de auto hier in onderhoud.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer deskundig bedrijf en professioneel klantvriendelijk personeel

Eslaan 14

1404 EG Bussum

Over J & B Auto's B.V.

Opgericht in 1983 zijn wij een autobedrijf gevestigd aan de Eslaan 14 in Bussum. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en het leveren van verschillende onderhouds en reparatie diensten. Met een vakbekwaam team is het onze doelstelling zo'n groot mogelijke klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke tarieven te leveren. Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te kunnen zijn en aan al uw vragen of wensen op autogebied te kunnen voldoen.