perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, prijs, geen lange wachttijden en prettige medewerkers\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de eerste keer bij dit bedrijf voor de APK. Goedgekeurd én uitgezogen terug. \r\nSuperservice ! Chapeau.

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf al ca. 17 jaar een uitstekende ervaring met deze garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden, zowel over de reparatie als over het personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor uitleg van de reparatie en faktuur. Eengoede kwaliteit voor een redelijke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig bedrijf, ze doen nooit moeilijk en bieden altijd hulp.\r\nVolgens mij gaat het wel goed daar aan de overkant.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige mensen en al vele jaren hetzelfde team wat vertrouwen geeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als er een probleem is wordt het direct opgelost.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gebracht voor APK keuring en klein onderhoud \r\nBleek dat er veel mis was met de auto\r\nSchokbrekers moesten vernieuwd. Dat was een tegenvaller. Kon J&Book niets aan doen\r\nRijd weer super nu!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vier jaar mijn APK zonder problemen uit laten voeren.\r\nEen keer terecht een kapot lampje vervangen.\r\nZoeken niet naar werk en geen probleem dat ik onderhoud zelf doe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en heldere uitleg over de werkzaamheden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beetje laat gebeld voor APK-keuring maar daar werd geen probleem van gemaakt. Paar kleine zaken ter plekke in orde gemaakt, prima uitleg en prima prijs. Nu 3 keer in korte tijd bezocht en 3 keer prima en begripvol geholpen. Vriendelijke mensen, geweldige monteurs die verder kijken dan hun neus lang is en passie voor auto\'s hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb in april 2017 een saab 2-5 diesel met 37 duizend km bij hen gekocht. Op mijn vraag of er ook \"vreemde\" lampjes op het dashbord gaan branden tijdens mijn terugreis naar huis, werd mij gevraagd \" hoe bedoeld U dat?\". Bleek achteraf ook een domme vraag van mij. Heb de auto geimporteerd en rijd er vrij en vrolijk mee. Zelfs de koude start deze week van -18 graden was geen probleem. Hulde. Bij deze garage geen \"zsákbamacska\" oftewel \"kat in de zak\".
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze zijn erg klantvriendelijk, onder meer door te schuiven met de werkplaatsagenda, zodat de auto toch op tijd de APK kan hebben.\r\n\r\nJe wordt keurig gebeld over de verdere werkzaamheden en wat daarvan de kosten zijn. Daarover heb ik wel een klacht:\r\n\r\nTelefonisch werd aangegeven dat een nieuwe afspraak nodig is om reparatie van o.a. kapotte mistlamp uit te voeren. Samen met nog andere werkzaamheden, maar het vervangen van de mistlamp zou 110euro kosten.\r\n\r\nPrima, maar ik vind het niet goed dat ik bij ophalen van de auto ook nog bijna 180 moet betalen voor het verwijderen van de huidige kapotte mistlamp!!! Dat is op zijn zachtst uitgedrukt niet netjes. Eigenlijk belachelijk. \r\n\r\nTerwijl jullie verder goed werk leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sympathieke medewerkers, eerlijk en schappelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal goed. Snel en betrouwbaar geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij komen komen hier al jaren. Fijne mensen en top service. Voor zowel onderhoud/APK als aanschaf auto. Zeker een aanrader
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Eslaan 14

1404 EG Bussum

Over J & B Auto's B.V.

Opgericht in 1983 zijn wij een autobedrijf gevestigd aan de Eslaan 14 in Bussum. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en het leveren van verschillende onderhouds en reparatie diensten. Met een vakbekwaam team is het onze doelstelling zo'n groot mogelijke klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke tarieven te leveren. Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te kunnen zijn en aan al uw vragen of wensen op autogebied te kunnen voldoen.