goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige manier van communiceren, afspraken worden nagekomen. Duidelijke prijsafspraak. Vakkundig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een oude Saab die plotseling iets kan mankeren. We kunnen altijd snel bij de garage terecht en worden goed en deskundig geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende communicatie en vlekkeloze reparatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne garage, fijn en goed personeel, prima bereikbaarheid,zeer goed met afspraak maken, service zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de afgelopen jaren heb ik J&B steeds meer leren waarderen als deskundige, meedenkende, flexibele en vriendelijke partners in het onderhouden van mijn inmiddels bejaarde (januari 1993) Saab 9000 CSE 2.3T aut. Het begon met Saab-specifieke problemen die mijn ‘eigen\' garage niet kon oplossen. Daar heeft men mij niet zo lang geleden geadviseerd i.v.m. veranderingen in de markt om alle onderhoud bij een Saabspecialist onder te brengen. Mijn relatie met J&B begon dus al enige jaren geleden onder Joost, die m.i. een waardige opvolger heeft gevonden in Pieter. Ook Saabkenners Ferry en Dolf moeten uiteraard genoemd worden. Af en toe blijkt een oplossing niet het gewenste resultaat te hebben, maar uiteindelijk komt het altijd goed. Kortom, ik ben zeker tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend geholpen aan Saab.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct en deskundig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer tevreden over de service en de dienstverlening.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als altijd tot nu toe goed. Bedrijf staat voor je klaar en houdt zich punctueel aan de afspraken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima klantgerichte serviceverlening.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service was uitstekend en supersnel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle diagnose, vriendelijk, servicegericht !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle service! En vriendelijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn al meer dan 10 jaar zeer tevreden klanten van J&B auto\'s. Met name de directe persoonlijke kontakten met receptie en werkplaats-technici zijn plezierig en nuttig.\r\nDe technische deskundigheid staat op een hoog niveau,\r\nmet specialistische tools voor onze BMW en Mini Cooper.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en prettig geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wederom geweldige service, snelle afhandeling van de pech en menselijke benadering

Eslaan 14

1404 EG Bussum

Over J & B Auto's B.V.

Opgericht in 1983 zijn wij een autobedrijf gevestigd aan de Eslaan 14 in Bussum. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en het leveren van verschillende onderhouds en reparatie diensten. Met een vakbekwaam team is het onze doelstelling zo'n groot mogelijke klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke tarieven te leveren. Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te kunnen zijn en aan al uw vragen of wensen op autogebied te kunnen voldoen.