goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bandenwissel was ook dit jaar weer prima georganiseerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over service, deskundigheid en behandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer professioneel en vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service en een buitengewoon kundig team. Ze denken met je mee. Fijne mensen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend\r\nEfficient\r\nVriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ontvangst bij de balie, goed contact met de monteurs, faire prijs voor de diensten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en vriendelijke klant benadering.\r\nBedrijf maakt goede en efficiente indruk.\r\nHeel plezerig om er klant te zijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig in de omgang, service gericht (auto thuis afleveren)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de eerste keer naar dit bedrijf nav van een ANWB stop onderweg.\r\nUitermate vriendelijk en professioneel ontvangen. Worden daar dus zeker een vaste klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf J&B Auto\'s heeft mij goed en snel geholpen toen er een probleem met mijn Saab was.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne en betrouwbare mensen. Klanttevredenheid staat duidelijk hoog in het vaandel bij hen. Aanrader.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, Prettig contact, duidelijke afspraken en ervaren monteurs. Daarnaast goede prijs/kwaliteits verhouding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superteam! Snel geholpen met goede service en een scherp tarief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vele jaren een zeer betrouwbare, goede en hulpvaardige garage waar ik mijn Saab met een gerust hart aan toevertrouw

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst vriendelijk en servicegericht bedrijf.\r\nGeen enkele wanklank te melden.\r\nNog niet al te veel ervaringen gehad maar alle ervaringen waren steeds even goed. ik kom dus graag terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klein bedrijf met een persoonlijke aanpak. Oplossinggericht en aardig personeel.\r\nDoen wat ze beloven.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service

voldoende, een redelijke ervaring

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De onderhoudsbeurt was niet ingepland zodat ik zelf om half 5 moest bellen of de auto al klaar was. Toen moest de beurt nog gedaan worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer correct geholpen en er is duidelijk gecommuniceerd. Eerlijke handelswijze die erop is gericht de klant te helpen en niet op enkel en alleen de afrekening

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend. Vriendelijke mensen, deskundig en betrouwbaar.

Eslaan 14

1404 EG Bussum

Over J & B Auto's B.V.

Opgericht in 1983 zijn wij een autobedrijf gevestigd aan de Eslaan 14 in Bussum. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en het leveren van verschillende onderhouds en reparatie diensten. Met een vakbekwaam team is het onze doelstelling zo'n groot mogelijke klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke tarieven te leveren. Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te kunnen zijn en aan al uw vragen of wensen op autogebied te kunnen voldoen.