Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies komt steeds naar voren dat het personeel vriendelijk is en vakbekwaam advies geeft. Klanten waarderen duidelijke communicatie en betrouwbare afspraken. De algehele ervaring krijgt hoge waarderingen en vertrouwen in de garage groeit. De reviews tonen een constante toewijding aan klantzorg.
Snel vriendelijk behulpzaam
28 June 2026
annette
Bussum
Deze garage voert keurig de werkzaamheden uit zoals afgesproken. Niet meer en niet minder. Ik vind dat belangrijk. Daarnaast prettig en helder in het contact.
1 June 2026
Dick
Bussum
Altijd wordt je vriendelijk en goed geholpen, en in al die jaren is dit niet veranderd en dat is vooral heel knap ! Top garage !
26 May 2026
Brigitte
Blaricum
Een echte specialist met eerlijk advies
23 May 2026
Michel
Lentink
Goede garage met vriendelijk advies over wat redelijkerwijs te doen met een oude auto. Snel klaar en goede communicatie.
11 May 2026
S
Naarden
Een hele fijne garage met zeer prettige medewerkers, die in de eerste plaats heel deskundig zijn en daarnaast altijd bereid mee te denken. Het belang van de klant wordt voorop gesteld en ik heb veel vertrouwen in de mensen die hier werkzaam zijn!
3 May 2026
Diana
Zie boven
27 April 2026
R.
Oud
Als vanouds is de service perfect, ook als het om klein werk gaat. Goede adviezen worden ongevraagd gegeven. Het is bijzonder prettig om dit vertrouwde adres "om de hoek" te hebben!
24 April 2026
Els en Michiel
Bussum
Zoals altijd afspraken worden nagekomen en er zijn nooit achteraf verrassingen. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Niet voor niets kom ik hier al bijna 10 jaar.
16 April 2026
Barent
Bussum
Ben nu al geruime tijd klant bij deze garage voor mijn Volvo V60. Kennis, kunde, klantvriendelijkheid, heldere communicatie, openheid en prima prijzen.
15 April 2026
Berry
Muiderberg
Zoals altijd, vriendelijk, behulpzaam en voorkomend. De service van dit bedrijf is bijna nergens meer aanwezig. Extra werk, eerst een bericht, dus geen verrassing. Ik ben er blij mee en mijn Saab ook.
3 April 2026
Jrj Van Pampus
HUIZEN
Super netjes georganiseerd en over het verloop op de hoogte gehouden. Wordt netjes verteld wat ze hebben gedaan zodat ik weer veilig/vertrouwd kan rondrijden. Dank!!
2 April 2026
KP
Hilversum
Fijne partij, correcte behandeling en ze weten wat ze doen. Grote beurt laten doen met wat extra punten. Prima opgelost. Ook al eens erg goed geholpen bij een storing aan elektrisch systeem.
2 April 2026
Arjan
Bussum
Duidelijke communicatie. Goede service. Ken geen andere garage die zo goed werk levert.
31 March 2026
Max
Amsterdam
Behulpzaam, snelle service, maken altijd tijd
28 March 2026
Elline
Naarden
Fantastisch bedrijf, zowel de afdeling verkoop alsook de werkplaats zijn helemaal top. Denken mee en leveren zoals afgesproken. En doen graag een stap extra om de klant tevreden te stellen.
19 March 2026
Rob
Bussum
Een hecht professioneel team met passie voor het auto-vak dat waar nodig een extra inspanning doet om tot een oplossing te komen.
12 March 2026
Jan
Hilversum
Mijn oude volvo gebracht voor onderhoud en apk, de werkzaamheden werden na overleg netjes uitgevoerd.
11 March 2026
Patrick
Huizen
Ik heb deze garage als klant om onderdelen te bezorgen. Je ziet en voelt het vakmanschap en de liefde die ze voor auto's hebben. Ze nemen de tijd voor je als je zelf klant bent en lopen alles zorgvuldig na. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor als er iets is met je auto.
8 March 2026
Menno
Renswoude
Vanaf het maken van de afspraak tot het betalen van de rekening. Alles klopt bij J & B. En dan gebeurt het ook allemaal nog met een grote glimlach. Ben heel blij dat ik een garage gevonden heb waar de expertise aanwezig is om mijn oude Saab in topconditie te houden.
28 February 2026
Margot
Naarden
Personeel denkt mee, heel fijn!!
17 February 2026
Marika
Naarden
Wij zijn enorm goed geholpen door J&B Auto's; echt super vriendelijke mensen, die goed met je meedenken en zeer behulpzaam zijn. Deskundig en zeer betaalbaar. Wij zijn super tevreden en blij met al hun oplossingen!
2 February 2026
Trudy
Bussum
Een bedrijf waar je vriendelijk door enthousiaste mensen wordt behandeld. Afspraak voor het in orde maken van de verlichting op de korte termijn mogelijk was.
1 February 2026
Sonja
Almere
Ik kom al jaren met mijn Saab Cabriolet bij J&B, ook daar gekocht. Wordt altijd snel, vriendelijk en deskundig geholpen.
27 January 2026
sandra
amsterdam
Ze lossen alles snel en goed op. Top.
23 January 2026
Margreeth
Bussum
Opgericht in 1983 zijn wij een autobedrijf gevestigd aan de Eslaan 14 in Bussum. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en het leveren van verschillende onderhouds en reparatie diensten. Met een vakbekwaam team is het onze doelstelling zo'n groot mogelijke klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke tarieven te leveren. Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te kunnen zijn en aan al uw vragen of wensen op autogebied te kunnen voldoen.
Eslaan 14
1404 EG Bussum