Prima opleiding!

duidelijke opleiding gehad van Henk de Vries, met een positief resultaat

Vol vertrouwen met de hakken over de sloot

Heerlijke nuchtere manier van lesgeven, hoe vaak ik ook de aanhanger de bocht niet doorkreeg, toch vol goede moed doorgegaan met les geven. Ik vind het knap! (Van de volhardende instructeur!) Bedankt! Nu kan ik met mijn paardentrailer op avontuur!

Helemaal top

Lesrijden ging goed en alles wat behandeld moest worden is ook behandeld. Ik was goed voorbereid voor mijn praktijkexamen.

Geweldige begeleiding door instructeurs die erg professioneel zijn.

Erg warm ontvangen, goede instructie op maat voor je vaardigheden. Rustige, gezellige maar vooral hele professioneel personeel die je heel goed voorbereiden op je examen.

The best you can get

Zeer tevreden met hoe alles gaat en geregeld is,zeer vriendelijk personeel,die altijd voor je klaar staat

Prima, goede begeleiding en voorbereiding voor het examen

De aanpak van de lessen, het oog hebben voor wat goed gaat en wat beter kan en de aanpak om op het juiste niveau te komen, vind ik er goed. Ik ben op een goede manier voorbereid om met succes voor het C E rijbewijs te slagen.

Zeer vriendelijk personeel. Alles gewoon goed voor elkaar

Geweldig!!!!

Dave is echt geweldige rijinstructeur!

Goed bevallen!

Geven goede tips op verbeter punten. Zijn geduldig en gemotiveerd om je te laten slagen!

Erg vriendelijk en meedenkend met de leerling. Iets wat de rijschool in mijn ogen uniek maakt.

Zoals ik hierboven al zei, iets wat de rijschool uniek maakt. Hiervoor bij andere rijscholen gezeten waar ik er soms niet helemaal uitkwam of het lekker werkte voor mij. Waar deze rijscholen gingen kijken naar wat ze volgens de boekjes konden doen, gaat Dinkla een stapje verder en kijkt eerst naar de persoon zelf wat die nodig heeft. Daarna kijken ze wat mogelijk is binnen de rijschool en zoeken daar een gouden middenweg in. Iets waar ik ze ontzettend dankbaar voor ben!

Professioneel laagdrempelig bedrijf

Kundig in rijopleiding.

Top rijschool!

Via Dinkla bij rijschool Adam in Heerenveen gereden. Hele leuke instructeur mooie dagen gehad en in 1 keer geslaagd!

Picobello

Dinkla rijschool vakkundige instructeurs en een goede sfeer alom.

Helemaal top!

Prettig gereden met jullie instructeur Jelle Cnossen. Vakkundig, rustig, gezellig in de auto en in alle rust goed alle onderdelen van het examen doorgenomen met een goed resultaat tot gevolg. Dik tevreden!

Vriendelijk en duidelijk

Het team van Dinkla heeft mij super geholpen. Goede communicatie en goede instructeurs. Het voordeel vond ik dat we veel meteen konden plannen en dat ik dus snel mijn examen had voor mijn A rijbewijs. De instructeurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Wat de lessen natuurlijk ook leuk en gezellig maakt.

Vlot klaargemaakt voor het examen.

Positief en rustige instructeur waar ik veel van heb geleerd.

Super goeie rij school

Om te beginnen is dit echt een top rij school ze leggen je het goed uit en stampen gewoon alles in je hoofd tot dat je het snapt. Ook wat ik heel goed vond was dat ze eerst ff begonnen met theorie voor de rest heb ik niet veel meer te vertellen nou hè de groeten Auke Lootsma

Top instructrice met een goeie uitleg, daardoor dus ook met vlag en wimpel geslaagd

Super leerzaam en Gezellig

De lessen met Margreet Nijdam zijn super leerzaam, ze neemt de tijd om alles goed en overzichtelijk uit te leggen. De sfeer in de auto is gezellig en ik voelde me altijd erg op mijn gemak. Door deze ervaring heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Bedankt Margreet!

leerzame en leuke rijschool

leerzame en leuke club om bij te gaan lessen, welk rijbewijs dan ook!

Top geregeld!

Lzv rijbewijs gehaald erg leuke intake en code 95 dag gehad met een geslaagd examen als eindresultaat!

een goeie ervaring

Lieve rij instructeur.

Fijne instructeur met kennis en rustige uitstraling

Prima ochtend gelest voor het BE rijbewijs met goede tips

Goed les gehad, alles geleerd, fijne instructeurs

Mijn ervaring is prima geweest. Ik heb goed les gehad de fijne kneepjes van het met aanhanger rijden geleerd. Ik was helemaal klaar voor het examen en gelukkig geslaagd. Top aanrader.

Heel erg leerzaam heel erg leuk!

Vandaag mijn E achter B weten te bemachtigen. Het hele proces van inschrijving voor de opleiding tot het examen was perfect geregeld. Henk (mijn instructeur) heb als prettig, rustig maar vooral duidelijk ervaren. Ik heb veel geleerd en daardoor is het niet alleen de formaliteit van het stempeltje op het rijbewijs maar ook gewoon een betere bestuurder in het algemeen en met de aanhanger in het bijzonder.

Koperslagersstraat 15

8601 WL Sneek

Over Dinkla Verkeersopleidingen B.V.

Je rijbewijs snel halen of juist je rijvaardigheid op peil houden? De leuke en vertrouwde route naar jouw rijbewijs begint bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of je nu een beginnend bestuurder bent of een ervaren chauffeur die de rijvaardigheden wil bijschaven, wij bieden een op maat gemaakt pakket aan. Snel en veilig je rijbewijs halen, maar ook zelfverzekerd achter het stuur stappen: dat is waar het allemaal om draait. En daar helpen onze gepassioneerde, bevoegde instructeurs jou bij!