Prima rijschool

E achter B gehaald middels dagopleiding. Deskundige leraar, goede sfeer, fijne medewerking van het planningskantoor

Goede service en vriendelijk personeel!

Zeer positief en professioneel personeel

Vlotte opleiding en goede instructeurs

Dinkla biedt een goed pakket aan. Die Zowel theorie als praktijk omvat.

Fijne instructie Goed georganiseerd Duidelijk

Erg goede ervaring gehad met Dinkla rijschool

Erg goede ervaring gehad met Dinkla.

In één woord SUPER

Veel geleerd en een fijne sfeer onderling tussen de rij-instructeurs

Erg leuke en leerzame rijlessen

Altijd erg gezellige lessen gehad en goed leren rijden. Met resultaat: in één keer geslaagd!

Goede rij-instructeurs!

Heb van drie instructeurs rijles gehad ivm B achter E alledrie hebben een grote invloed gehad bij het slagen van mijn missie om E te behalen. Ze hadden alledrie hun eigen stijl van lesgeven. Dit was voor mij de juiste combinatie en is erg positief voor mij uitgepakt.

Rijles werd niet volgens een strak schema gegeven. Niet van: nu moet je dit doen voor zo lang. Als er gezien wordt dat je het kan door naar het volgende punt. Er was ook ruimte voor plezier regelmatig. Meeste lessen voelden niet eens als les.

Super goed begeleid!

Er werd goed rekening gehouden met de moeilijkheden die ik ondervond. De instructeur wist op verschillende manieren uitleg te geven om uit te zoeken welke manier het beste bij mij past. Al met al een goede ervaring en een mooi resultaat.

Ervaren instructeur weet precies wat je goed en fout doet.

Binnen no-time mijn motor rijbewijs gehaald!

Rust en controle in de auto

Mijn instructeur was erg rustig en duidelijk in zowel omgang als communicatie. Zeer prettige ervaring met Dinkla.

Fijne rijschool waar ze tijd voor je nemen

Rijschool waar ze niet alleen maar aandacht hebben om het trucje van het rijden even te leren er wordt ook echt gekeken naar de leerling om te kijken wat die nodig heeft om rustig het examen in te kunnen. En tevens was het ook nog gezellig onderweg fijne sfeer om iets in te leren!

Gezellige maar lange dag

Gezellige maar vooral kundige instructrice, Voor mij was het een lange dag door Sneek. Veel kleine straatjes en fietsers gezien.

goed net geregeld

prettige omgang goede uitleg

Behulpzaam

Maart 2022 begonnen met theorie voor de vrachtwagen. En 10 juni mij CE rijbewijs in de pocket. Super geholpen en meegedacht.

Super school

Prettig en leuk

Goed mensen

Goede mensen goede uitleg. Goed materieel (vrachtwagen)

Super gezellig en veel geleerd

Dagopleiding be super ervaren. Dinkla heeft veel kennis in huis daarmee slaag je geheid! Daarnaast ook super gezellig

Een hele prettige sfeer om in te leren.

Zeer professionele en bekwame instructeur die kijkt naar de persoon en daar de lessen op aanpast.

Goed, fijne lessen gehad

zeer goed. fijne lessen gehad en een goede en gezellige instructrice

Top instructeur!!

Zeer leuk en zeker leerzaam ook al rij ik al jaren..

super

Ik heb alle lessen met veel plezier gevolgd

Een waardige instructeur, die een en al trucking uitstraalt.

Paul is een trucker in hart en nieren met super veel ervaring, kennis en passie in de truckerswereld. dit valt ook af te lezen in het les geven, dik tevreden!

goede opleider in de buurt

goede opleider in de buurt

Koperslagersstraat 15

8601 WL Sneek

Over Dinkla Verkeersopleidingen B.V.

Je rijbewijs snel halen of juist je rijvaardigheid op peil houden? De leuke en vertrouwde route naar jouw rijbewijs begint bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of je nu een beginnend bestuurder bent of een ervaren chauffeur die de rijvaardigheden wil bijschaven, wij bieden een op maat gemaakt pakket aan. Snel en veilig je rijbewijs halen, maar ook zelfverzekerd achter het stuur stappen: dat is waar het allemaal om draait. En daar helpen onze gepassioneerde, bevoegde instructeurs jou bij!