Top rijschool

Super meedenken met het plannen van rijlessen en examen buiten mn werktijden. Leuke vriendelijke instructeurs. Gewoon gezellig aan de lange tafel voor de les bakkie doen, relaxed

Professionele begeleiding van mensen

Goede ervaring gehad bij dinkla, vervolg opleidingen zou ik zeker bij dinkla doen.

Snelle, duidelijke aanmeldprocedure. Hele fijne lessen E achter B gehad.

Vriendelijk en leerzaam

Hele vriendelijke mensen en ze nemen de tijd voor je wat jezelf nodig heb te zijn

Geweldige rijschool

Ik heb de lessen met Gianni als zeer prettig ervaren, leerzaam en gezellig en van alle kanten gesteund om mijn rijbewijs te halen.

Dinkla is een laagdrempelig en professioneel

Mijn ervaring met Dinkla is super, iedereen is vriendelijk en betrokken. Voor mijn Motorrijbewijs ben ik dan ook in 1x geslaagd, bedankt!

De ondersteuning vanuit Dinkla is goed

Bedankt voor jullie geduld.

Goede lessen gehad veel geleerd

Serieus en duidelijk, met een lolletje op zn tijd.

Super gave verkeersschool !!!

Via TOLO doe ik de opleiding voor mijn C rijbewijs, en die doe ik bij Dinkla in Sneek. Behalve mooie en moderne vrachtwagens hebben ze uitstekende instructeurs. Die niet alleen praktijkgericht les geven maar ook op een leuke manier. En dat geldt zowel voor de theorie als de praktijk. Ook met de administratie ben ik zeer tevreden. Zij regelen alles tot in detail en geven onze groep de informatie die nodig is om alles in goede banen te leiden.

Ervaring

Leuke mensen duidelijke theorie en leuke praktijk lessen

Fijn om nú vertrouwd de de weg op gegaan met een aanhanger!

In een paar uren een hoop geleerd. Goed geholpen met de oefeningen en een goede voorbereiding op het examen.

geweldig

super leuke lessen gehad en goed geregeld

Vakkundige mensen, alles duidelijk maar niet te formeel. Erg naar mijn zin gehad!

Nvt.

Super leerzaam

duidelijke uitleg en duidelijke tips van wat je moet doen en wat je niet moet doen

Goede rijschool

Goede rijschool goede praktijk instructeurs en goede theorie docenten . Gezellig sfeer

Een prettige ervaring

Vrindelijke bekwamen instructeur en examinator Voelde me erg op mijn gemak .

Waanzinnig

Personeel is vriendelijk en de instructies zijn uitstekend

Top!

Gewoon top!

Gewoon prettig, vriendelijk en goed geholpen!

Hele goede begeleiding!

Hele goede begeleiding en heel tevreden, zowel qua rij-instructie als qua communicatie met kantoor!

Veel geleerd en goed uitgelegd

Alles werd uitgelegd en gaat op jouw eigen tempo als iets niet duidelijk is kun je het gewoon vragen. De app werkt heel makkelijk om je resultaten te bekijken.

Super geregeld!

Goede rijschool

Goede, geduldige, rijinstructeur, leuke lessen en uiteindelijk geslaagd, top!

Geweldige rijschool goeie instructies

Tijdens de lessen kreeg ik goeie instructies en daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

Koperslagersstraat 15

8601 WL Sneek

Over Dinkla Verkeersopleidingen B.V.

Je rijbewijs snel halen of juist je rijvaardigheid op peil houden? De leuke en vertrouwde route naar jouw rijbewijs begint bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of je nu een beginnend bestuurder bent of een ervaren chauffeur die de rijvaardigheden wil bijschaven, wij bieden een op maat gemaakt pakket aan. Snel en veilig je rijbewijs halen, maar ook zelfverzekerd achter het stuur stappen: dat is waar het allemaal om draait. En daar helpen onze gepassioneerde, bevoegde instructeurs jou bij!