Goede begeleiding

De begeleiding was goed in de les en op de dag zelf.

Super lessen gehad en in 1x geslaagd voor brommer rijbewijs

Goede leerzame rijopleiding.

Een hele fijne rijopleiding voor het BE rijbewijs gehad. Met een goeie voorbereiding aan het examen begonnen.

Ontspannen rijles, zeer goede voorbereiding op een succesvol examen

Jelle is top. Rustig, tijd voor een praatje en tegelijkertijd de goede aanwijzigingen. Door zijn les fluitend het examen succesvol gedaan.

Erg goed

Leuke en lieve instructeur en leuke en lieve examinator! een zeer goede ervaring gehad.

Vriendelijk

Ongedwongen, rustige sfeer.

goede ervaring, in 1 keer geslaagd :)

Goede ervaring met deze rij school aan te bevelen aan iedereen en goede sfeer en goede instructeurs

Goed voorbereid en vriendelijke, goede lessen bij henk de vries.

Ik ben goed voorbereid op het examen, door niet alleen in Heerenveen te rijden, maar ook in andere steden/plaatsen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik situaties in Heerenveen weer beter kan oppakken. Hierdoor ben ik ook goed voorbereid op het zelfstandig rijden. Mijn instructeur is altijd rustig en vriendelijk met mij geweest. Overal is mijn ervaring met dinkla en vooral henk de vries uitstekend!

Was zeer goed geregeld

Het was een fijne ervaring met goede instructeur

Leuke lessen en nuttige informatie

To the point en in een prima sfeer werd ik begeleid naar het behalen van de taxi-pas

Helemaal top

Leuke rustige instructeurs Goede uitleg.

Ik heb een dagopleiding gedaan voor E rijbewijs. De intake rit was bepalend wat ik nodig had. Deze was goed ingeschat. De dag voor het oefenen voor het examen heb ik les gehad van Henk. Zeer geschikte en duidelijke lesgever. Bracht de stof goed over en was een prettige docent om het zo te noemen. De dag op zich was prima te doen. Juiste balans in pauzes en lesmomenten. Dinkla bedankt. Mvg Arjen Kok

Fijne goede rijschool

Hele fijne en goede lessen gehad bij/met Arend! Ik kon gewoon dingen aangeven en dan hadden we het er even over. Veel leerzame momenten gehad en ook veel lol, Arend legt dingen ook op een fijne manier uit en indien nodig nog een keer. En natuurlijk dankzij zijn goede lesgeven heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! heel erg bedankt dat je mij dat zelfvertrouwen hebt gegeven dat ik het kon, en natuurlijk jouw vertrouwen in mij.

Goede instructeurs die gemotiveerd zijn om je iets te leren!

Voor BE Rijbewijs bij Dinkla geweest. Alles ging vlot, en de instructeurs weten waar ze het over hebben. Daarom ook in 1 keer gehaald.

uitstekend

E achter B in een dag gehaald dankzij de instructeur van Dinkla. Kundig en geduldig met af en toe een geintje waren de lessen heel goed te doen totdat ik genoeg gereden had gaf hij ook aan om te stoppen en rust te nemen met een paar bakken koffie heb ik het examen gehaald, Dankjewel Stefan!

Het gevoel van vertrouwen in mijn kunnen.

Ervaren instructeur die mij het gevoel geeft dat ik het rijden van een LZV in de vingers hebt. Dat geeft vertrouwen.

Fijne rijschool

Super goed voor mekaar,fijne instructeuren/leraren. Alles goed geregeld,geen lange wachttijden. Dik in orde!!!

B/E rijopleiding supersnel gehaald.

Zeer gedreven en kundige instructeur heeft mijn dagopleiding B/Ein 1 dag gefixed. En was nog gezellig ook!

Gezellig, maar super leerzaam

Mijn BE examen gevolgd bij Dinkla. Eerst een intake les gedaan waardoor vrij snel duidelijk werd waaraan gewerkt moest worden. Op de examendag de ochtend nog een paar uur gereden. Alles werd rustig en goed uitgelegd, van bijzondere verrichtingen tot hoe het examen zou verlopen is me verteld. Met vlag en wimpel geslaagd! Bedankt

Prima rijschool maar...

Ik heb mijn eerste lessen bij Henk de Vries gevolgd,ik vond dit prima maar op de laatste les( examen) dag ging het niet soepel en had ik achteraf betere coaching kunnen en moeten krijgen in mijn beleving.De 2e keer lessen bij Jelle Cnossen ging beter en relaxeter. Door Henk kwam ik in een hoog stresslevel en dat had niet gehoeven. Jelle voelde mij beter aan. Een heel verhaal maar ik wilde dit toch even kwijt,!

Duidelijke instructeur

Leuke en duidelijke lessen. Zeker aan te raden!

Degelijk en goed

Gewoon degelijk en goed

Les gereden met Ronald voor CE. Top instructeur . Lesdagen van 8 uur met veel uitdagingen ,dus weinig op de grote weg en veel bebouwde kom ,leer je auto kennen komt hier goed van pas !! Veel geoefend met dokken en achteruit rijden,aan en afkoppelen. Dinkla is een super leerschool !!

Super gezellig en leerzaam

Professioneel

C1 Rijbewijs gehaald binnen 2 weken! Top instructeur en materiaal!

Koperslagersstraat 15

8601 WL Sneek

Over Dinkla Verkeersopleidingen B.V.

Je rijbewijs snel halen of juist je rijvaardigheid op peil houden? De leuke en vertrouwde route naar jouw rijbewijs begint bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of je nu een beginnend bestuurder bent of een ervaren chauffeur die de rijvaardigheden wil bijschaven, wij bieden een op maat gemaakt pakket aan. Snel en veilig je rijbewijs halen, maar ook zelfverzekerd achter het stuur stappen: dat is waar het allemaal om draait. En daar helpen onze gepassioneerde, bevoegde instructeurs jou bij!