Prima en heel vertrouwd

Lessen zijn goed gegeven (was ook nodig hihi). Sfeer ontzettend goed onderling, je voelt je gauw thuis . Goed voor elkaar . Top

Zeeg goede tijd gehad in de lesauto

Fijne lessen en de fouten worden goed en duidelijk uitgelegd.

Rijopleiding op maat

De opleiding voor BE wordt echt op maat verzorgt. Supergoede rustige instructeur die het allemaal niet spannender maakt dan het is. Past de rijlessen/instructie inhoudelijk en qua duur goed aan op de behoefte en niveau van de cursist. Een leuk team en een ongedwongen sfeer, dus echt een aanrader voor je rijopleiding in de regio Sneek!

Top bedrijf

Heb bij Dinkla de rijopleiding voor het C rijbewijs gevolgd en in de eerste keer geslaagd. Dit kunnen behalen door het goede en rustige lesgeven van de instructeur die ruime de tijd voor mij heeft genomen. In het gehele bedrijf hangt een ontspannen sfeer waar je je echt snel thuis bij voelt. Ik kan zeker dit bedrijf aanbevelen als je nog zoekend bent, naast de vrachtwagen bieden ze nog veel meer opleidingen aan, zou zeggen kijken snel verder op hun website

Top, goed geregeld

Prettige ervaring.. Contact is altijd goed en vriendelijk zo ook bij binnenkomst.. Instructeurs zijn prima en duidelijk wat ze verwachten..

Prima opleiding voor de taxi branche

Prima opleiding voor de taxi branche!

Goed geregeld

Ramon goede opleider kritisch en punctueel , wat resulteerde in behalen van positieve uitslag bij examen. Top Ramon

Vakmensen goeie instructeurs

Top mensen Verstand van zaken

Leuke en educatieve lessen

Leuke en educatieve lessen.

helemaal prima

Relaxte, vriendelijke instructeurs die duidelijk uitleg geven en de tijd voor je nemen. Ook in de kantine een ontspannen zweer dat helpt om zelf ook wat ontspannen te blijven.

Erg vlot geholpen. Zeer goede en fijne instructeur gehad. Kortom positief

Positieve ervaring

Kundige instructeurs waarbij je goed op je gemak wordt gesteld.

Hele fijne rij instructeur

Hele fijne rij instructeur

Goede rijschool met vriendelijk personeel!

Duidelijke rijlessen met kundige instructeurs

Prettige ervaring.

Ik heb een erg goede rijinstructeur gehad die goed de tijd voor je nam en je erg op je gemak stelde. Groet René

Goede begeleiding

Ik vond mijn rijlessen heel fijn

geweldig geholpen door Dinkla na het overstappen van schakel- naar automaat lessen

Echt een geweldige rijschool

Heb hier de praktijk van mijn Bromfietsrijbewijs gehaald. Je wordt echt geholpen met je rijvaardigheid en de instructies waren zeef duidelijk. Ook maken ze duidelijk als je een foutje maakt welke je maakt en dan de oplossing hoe je het beter zou kunnen doen Raad het zeer aan

Fijne ervaring duidelijke communicatie. En goed begeleid

Mooie en duidelijke lessen, alles wordt netjes voor jouw gepland. Motor rijbewijs snel gehaald!

Fantastische, geweldige begeleiding.

Ik heb een fantastische tijd gehad en ben goed geholpen en gecoacht. Zeker een aanrader!!

Ik heb binnen een half jaar bij Dinkla mijn rijbewijs gehaald. Je word op je eigen niveau en tijd opgeleid. Mijn rij-instructeur was Arend Bonnema, toen ik daar kwam wist ik eigenlijk vrij weinig over autorijden. Maar in een half jaar ben ik toch netjes geslaagd in 1x. Mijn rij-instructeur had veel geduld en was rustig, dat hielp mij persoonlijk heel goed en het belangrijkste. Hij was altijd positief en daardoor heb ik toch het zelfvertrouwen bij mezelf gekregen om te denken “ik ga het halen” Dinkla is een goede rijschool!

Good in every point

School has nice modern cars, variable timetable is able and the most important is, that my instructor was really trying to teach me

Goed lessen gehad en goed duidelijk wat ze bedoelen

Goede rijles en alles super duidelijk

Goede rijlessen en alles goed geregeld

Koperslagersstraat 15

8601 WL Sneek

Over Dinkla Verkeersopleidingen B.V.

Je rijbewijs snel halen of juist je rijvaardigheid op peil houden? De leuke en vertrouwde route naar jouw rijbewijs begint bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of je nu een beginnend bestuurder bent of een ervaren chauffeur die de rijvaardigheden wil bijschaven, wij bieden een op maat gemaakt pakket aan. Snel en veilig je rijbewijs halen, maar ook zelfverzekerd achter het stuur stappen: dat is waar het allemaal om draait. En daar helpen onze gepassioneerde, bevoegde instructeurs jou bij!