Fijne lessen, goede begeleiding

Goed contact met de instructeur, de lessen ruim vooruit ingepland.

Goede rijschool

Ik ben door Margon goed begeleid richting het examen. Ze heeft mij de juiste vaardigheden geleerd en er was ook tijd voor goede en leuke gesprekken onderweg. Topper!

Perfecte opleiding

Ben zeer tevreden

Duidelijk en goede instructeur.

BE opleiding in een dag die naar mijn inziens prima verliep. Een duidelijke en rustige instructeur die goed inspeelt op de wensen en aandachtspunten van de leerling. Overall een uitstekende ervaring.

Goede rijschool, fijne instructrice.

Goede lessen door deskundige instructrice.

Top!

Instructeur was zeer kritisch, zachte heelmeesters maken stinkende wonden zeg maar ...Ontzettend veel geleerd wat mij zeer zeker van pas gaat komen in de praktijk. Thx Stefan!

Fijne rijschool met capabele en behulpzame medewerkers

Ik heb tot nu toe de opleiding Rijbewijs C als zeer prettig ervaren. Medewerkers zijn kundig, behulpzaam en zeer benaderbaar.

Harstikkene moai

Duidelijke praktijk leerstof Helder uitgelegd en helder toepasbaar.

Gezellig in de auto

Gezellig in de auto

Professionele

Leuke en professionele mensen En zeer leerzaam

goede en relaxte manier van les geven; vlot naar mijn examen geloodst!

De lessen waren goed opgebouwd en de instructeur was zeer kundig. Deze had ook een ruime ervaring in de transportwereld en was erg prettig in de omgang.

Goede begeleider en alles goed geleerd

Een leerzame en fijne rijopleiding met een geduldige instructeur.

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met deze rijschool. De instructeur was geduldig, duidelijk en gaf me veel zelfvertrouwen tijdens het rijden. De lessen waren goed georganiseerd en leerzaam. Ik voelde me goed voorbereid op mijn praktijkexamen. Zeker een aanrader!

Top verkeersschool

Top verkeerschool. Deskundige instructeur, die echt probeerd je een betere chauffeur te maken.

Goed opleidingsinstituut met ervaren personeel

Prima verzorgde opleiding.

Leuke en leerzame periode

Leerzame periode, instructeur was top leuke gesprekken mee gevoerd, bij fouten helpen ze je om het goed onder de knie te krijgen

Super lessen met Ramon

Flexibel met lessen inplannen en snel mijn rijbewijs gehaald.

Hele goede instructeur!

Hele goede ervaring tijdens het lessen. Hij heeft me goed en duidelijk lesgegeven. Dankzij hem heb ik m’n rijbewijs.

In een keer geslaagd voor het rijbewijs dus top.

Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Altijd duidelijk met tijden en datums. Goed geregeld.

Was een hele leerzame, gezellige periode

Zie boven

Klant gericht juiste informatie

Opleiders met de juiste bedrijfs ethos Vlotte doorstroom

Gezellige tijd gehad! Ook veel geleerd en er word echt de tijd voor je genomen

Ik heb mijn e achter B rijbewijs vandaag in een keer gehaald. Met dank aan Henk de vries! Onwijs blij. Het was er gezellig en leerzaam

Koperslagersstraat 15

8601 WL Sneek

Over Dinkla Verkeersopleidingen B.V.

Je rijbewijs snel halen of juist je rijvaardigheid op peil houden? De leuke en vertrouwde route naar jouw rijbewijs begint bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of je nu een beginnend bestuurder bent of een ervaren chauffeur die de rijvaardigheden wil bijschaven, wij bieden een op maat gemaakt pakket aan. Snel en veilig je rijbewijs halen, maar ook zelfverzekerd achter het stuur stappen: dat is waar het allemaal om draait. En daar helpen onze gepassioneerde, bevoegde instructeurs jou bij!