Veel geleerd in korte tijd

Ik heb alles als positief ervaren. De eerlijkheid maar ook vertrouwen van de instructeur. De uitdagingen die hij aanbood tijdens het lessen. Hierdoor groeide ook mijn zelfvertrouwen met uiteindelijk een positief resultaat. Bedankt Jelle en collega's voor de fijne lesuren en leuke (examen)dag.

Super opgeleid

In een keer geslaagd, duidelijke lessen en goede communicatie!

Lekker normaal.

Paul neemt de tijd en weet waar hij het over heeft.

Duidelijk in lesgeven

Zeer goede ervaring met hassan

Positieve en Leerzame lessen leiden tot in 1x slagen!

Lessen werden gelijk allemaal ingepland, waardoor er gewerkt kon worden naar praktijkexamen wat erg fijn was. Inhoudelijk waren de lessen top en erg leerzaam. De manier waarop het uitgelegd werd was ook erg fijn waardoor ik er met mijn hoofd altijd goed bij was. Daarnaast is de app ook ideaal, want daarbij kan je je vorderingen bijhouden. Hierdoor kan je goed op voorbereidingen treffen voor de volgende rijlessen. Al met al een hele positieve ervaring, waarbij ik met name Arend erg dankbaar voor ben!

Professionel

Denken met je mee en helpen je van alle kanten

Echt heel goed

Ik vind Dinkla echt een goede rijschool. Heel fijn dat je een theorie cursus kan doen, daardoor in 1x geslaagd voor mijn theorie. Ook zijn de rijlessen goed geregeld en leuk. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad!

Goede duidelijk uitleg.

Goede duidelijk uitleg, Leuk maar educatief rond rijden. Zeker aan te raden.

Leerzame en duidelijke lessen

Leerzame en duidelijke lessen met goede tips om zo goed mogelijk voor bereid te zijn voor het examen.

Een goede rijschool

Dinkla is een goede rijschool voor alle rijbewijzen behalve de bus , ik ervaar tot nu de opleiding tot zeer goed en als je je rijbewijzen wil halen ga dan naar Dinkla verkeersopleidingen

Top ervaring!

Erg fijne lessen gehad van Stefan & BE in 1x behaald!

Goed meegedacht met de wensen van de klant.

In de voorbereiding en planning goed meegedacht. Voor, tijdens, en na de lessen leuk contact met Sjoerd, die van de havik-ogen ;), en ook de andere instructeurs.

Heel goed.

Fijne mensen duidelijke uitleg

Erg blij met deze rijschool, gebeld voor een plek en kon meteen terecht. Goede instructeurs en er hangt een leuke werksfeer. Zeker een aanrader.

Goede begeleiding in aangename sfeer.

Blij met de persoonsgerichte adviezen in de lessen.

Uitstekend!

Uitstekend!

Dit is gewoon top, dankjewel.

Word serieus genomen ze hebben geduld en super rijles

Fijne lessen, goede begeleiding

Goed contact met de instructeur, de lessen ruim vooruit ingepland.

Goede rijschool

Ik ben door Margon goed begeleid richting het examen. Ze heeft mij de juiste vaardigheden geleerd en er was ook tijd voor goede en leuke gesprekken onderweg. Topper!

Perfecte opleiding

Ben zeer tevreden

Duidelijk en goede instructeur.

BE opleiding in een dag die naar mijn inziens prima verliep. Een duidelijke en rustige instructeur die goed inspeelt op de wensen en aandachtspunten van de leerling. Overall een uitstekende ervaring.

Goede rijschool, fijne instructrice.

Goede lessen door deskundige instructrice.

Top!

Instructeur was zeer kritisch, zachte heelmeesters maken stinkende wonden zeg maar ...Ontzettend veel geleerd wat mij zeer zeker van pas gaat komen in de praktijk. Thx Stefan!

Koperslagersstraat 15

8601 WL Sneek

Over Dinkla Verkeersopleidingen B.V.

Je rijbewijs snel halen of juist je rijvaardigheid op peil houden? De leuke en vertrouwde route naar jouw rijbewijs begint bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of je nu een beginnend bestuurder bent of een ervaren chauffeur die de rijvaardigheden wil bijschaven, wij bieden een op maat gemaakt pakket aan. Snel en veilig je rijbewijs halen, maar ook zelfverzekerd achter het stuur stappen: dat is waar het allemaal om draait. En daar helpen onze gepassioneerde, bevoegde instructeurs jou bij!