Dankzij de persoonlijke begeleiding en flexibiliteit van Dinkla verkeersopleidingen heb ik mijn CE-

Dankzij de persoonlijke begeleiding en flexibiliteit van Dinkla Verkeersopleidingen heb ik mijn CE-rijbewijs met vertrouwen gehaald en kijk terug op een topopleiding!!

Goede uitleg

Alles verliep goed is aan te bevelen

Duidelijke uitleg, reminder via bericht ook top. Aanrader!

Kundige en aardige rijinstructeurs

Prettige en en kundige rijinstructeurs die je precies vertellen waar je op moet letten of wat beter kan. Als het niet nodig is om meer lessen te nemen dan nodig, halen ze de overbodige lessen er uit zodat het je zelf ook minder kan kosten. Mooie rijomgeving Sneek en verre omstreken.

Zeer prettige begeleiding gehad van mijn rijinstructeur Dave

X

Snel geleerd om met de BE combinatie te rijden

Grote dank aan Stefan die mij op de juiste manier heeft voorbereid op het BE examen

Super leuke en gezellige instructrice. Erg duidelijk en leerzaam

Leuke mensen

De mensen zijn heel aardig en helpen je goed!

Les op maat

Ik heb mij E achter B gehaald bij Dinkla. Ik had een hele fijne instructeur, die echt met me mee dacht en inspeelde op wat ik nodig had!

Paul is een prima kerel!

Paul was geduldig en legde het goed uit! Hartelijk bedankt daarvoor

Duidelijk. To the point en een instructeur die weet waar hij het over heeft. Een lange, maar geslaagde dag. Een pluim voor Henk!

Rijschool Dinkla is een professionele en vriendelijke rijschool waar je je direct op je gemak voelt

De rijschool van Dinkla is mij uitstekend bevallen. Vanaf het begin word je vriendelijk ontvangen en hangt er een prettige, ontspannen sfeer waarin je je snel thuis voelt. Er is ruimte voor een grapje tussendoor, maar zodra het nodig is weten de instructeurs je ook weer scherp en gefocust te krijgen. Het personeel is betrokken en denkt echt met je mee in je leerproces. Daarnaast beschikt de rijschool over goed en voldoende materieel en staat het bedrijf bekend als betrouwbaar en professioneel. Voor mij verdienen ze zonder twijfel een 10 met een griffel.

Gewoon top!

Gezellige sfeer en wat is die Paul hester ook een fijne vent.

Goede begeleiding

Het concept van altijd dagen achterelkaar rijden leer je sneller je voertuig kennen

Goede rij instructeur

Goede ervaringen

Leuke instructrice zeer vriendelijk en capabel

E achter b in 1 dagje gehaald dankzij dinkla

Prima en heel vertrouwd

Lessen zijn goed gegeven (was ook nodig hihi). Sfeer ontzettend goed onderling, je voelt je gauw thuis . Goed voor elkaar . Top

Zeeg goede tijd gehad in de lesauto

Fijne lessen en de fouten worden goed en duidelijk uitgelegd.

Rijopleiding op maat

De opleiding voor BE wordt echt op maat verzorgt. Supergoede rustige instructeur die het allemaal niet spannender maakt dan het is. Past de rijlessen/instructie inhoudelijk en qua duur goed aan op de behoefte en niveau van de cursist. Een leuk team en een ongedwongen sfeer, dus echt een aanrader voor je rijopleiding in de regio Sneek!

Top bedrijf

Heb bij Dinkla de rijopleiding voor het C rijbewijs gevolgd en in de eerste keer geslaagd. Dit kunnen behalen door het goede en rustige lesgeven van de instructeur die ruime de tijd voor mij heeft genomen. In het gehele bedrijf hangt een ontspannen sfeer waar je je echt snel thuis bij voelt. Ik kan zeker dit bedrijf aanbevelen als je nog zoekend bent, naast de vrachtwagen bieden ze nog veel meer opleidingen aan, zou zeggen kijken snel verder op hun website

Top, goed geregeld

Prettige ervaring.. Contact is altijd goed en vriendelijk zo ook bij binnenkomst.. Instructeurs zijn prima en duidelijk wat ze verwachten..

Prima opleiding voor de taxi branche

Prima opleiding voor de taxi branche!

Goed geregeld

Ramon goede opleider kritisch en punctueel , wat resulteerde in behalen van positieve uitslag bij examen. Top Ramon

Vakmensen goeie instructeurs

Top mensen Verstand van zaken

Koperslagersstraat 15

8601 WL Sneek

Over Dinkla Verkeersopleidingen B.V.

Je rijbewijs snel halen of juist je rijvaardigheid op peil houden? De leuke en vertrouwde route naar jouw rijbewijs begint bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of je nu een beginnend bestuurder bent of een ervaren chauffeur die de rijvaardigheden wil bijschaven, wij bieden een op maat gemaakt pakket aan. Snel en veilig je rijbewijs halen, maar ook zelfverzekerd achter het stuur stappen: dat is waar het allemaal om draait. En daar helpen onze gepassioneerde, bevoegde instructeurs jou bij!