Mijn eerste bezoek voor een vakantieonderhoud.
We vinden dit bedrijf goed,vriendelijk, betrouwbaar .
De ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Altijd correct en zeer vriendelijk personeel/
ik vul dit nu voor 4e maal in krijg ik nu een kadootje van jullie met vr gr Ton Bomas
Zeer gastvrij nemen alle tijd, zelfs wordt tijd uitgetrokken om je eerste stappen met het v Caravan rijden en de nieuwe auto tips en trucs te geven Fantastisch
Vriendelijke ontvangst. Goede monteurs.
kom al jaren voor mijn Forester bij Kleinwier en er staat altijd een lekker bakje thee klaar. Ga zo door jongens !
Heel blij! Na bij diverse autobedrijven onze auto na te hebben laten kijken i.v.m. een trilling, hebben deze mannen in de werkplaats van Kleinwier het wel op weten te lossen. Volgende week heerlijk op vakantie met een goede auto! Super bedankt!
Super service! Gebruikte Subaru Forester gekocht, goed advies gekregen. zelfs na de aankoop werd er ruim de tijd genomen om samen met mij en met de caravan achter de Forester uitleg te geven over het rijden met een automaat. Ik ben zeer tevreden!
Beste Famke, 25-03-2016 hebben juillie bij mijn Subaru Legacy volgende werkzaamheden uitgevoerd. Kleppen stellen, vervangen bougies pakkingen en lambdasonde. Ongeveer Na 2 weken begint weer storing lampje te branden. en de auto start en rijdt heel slecht sinds vorige week. ik heb de auto naar een andere garage gebracht en bleek de verkeerede ( langere ) bougies gemonteert volgens de garage. De ene bougie is helemaal verbrandt en anderen zijn beschadigd. De bougies warem 11mm lang en bij lpg autos max 0.8 mm zijn. de fotos van bougies stuur ik via info@@kleinwier.nl mvg ilker Balaban
Geachte heer Ilker Balaban, Wij vinden het jammer dat u de ervaring met onze werkplaats op deze manier omschrijft. Het klopt dat u ons heeft gemeld dat het storingslampje 2 weken na het werkplaatsbezoek in maart weer is gaan branden. Wij hebben u toen aangeboden de auto opnieuw uit te lezen, en te kijken naar deze storing. Er is daar zelfs een afspraak voor gemaakt, echter bent u nooit gekomen en hebben wij niets meer vernomen. Ik heb de foto van de bougie waar u het over heeft met onze monteurs goed bekeken, en niet de elektrodepen van de bougie vertoond verbranding, maar de isolator aan de bovenkant. Dit is het deel waar de bougiekabel op is geplaatst. De oorzaak hier van is dan ook zo goed als zeker een bougiekabel die stuk is, of door ons niet goed is vastgezet tijdens de werkzaamheden. Dit had met een simpel bezoek in korte tijd gevonden en kosteloos opgelost kunnen zijn. Overigens zijn de door ons gemonteerde bougie’s wel de juiste! Of de afstelling juist was, en of wij de kabel niet goed hebben gemonteerd of toch stuk was, kan ik nu niet meer beoordelen. U bent als nog welkom in Zwijndrecht om de auto na te laten kijken, en dit alles te bespreken. Met vriendelijke groet,
Prettige mensen, zeer persoonlijke behandeling, nemen de tijd voor de klant. en goede Koffie
Uitstekend, meedenkend, uiterst vriendelijk :)
Een fijn bedrijf waar de klant zich op zijn gemak voelt. Goede monteurs met kennis van zaken, ongeacht her merk
Voor het eerst een Subaru gekocht. De kleinschaligheid en persoonlijke benadering van het bedrijf is prettig.
Het is een super goed bedrijf. Vakkundige mensen. Vriendelijk en betrouwbaar. Echt een aanbeveling voor alle automerken.
Wij hebben zeer goed ervaringen met Kleinwier. De medewerkers geven ons een vertrouwd gevoel en hun persoonlijke benadering is top!
Ben pas klant, tot nu toe prima geholpen ook door de monteurs in de werkplaats bij de bandenwissel
Fruiteniersstraat 6
3334KA Zwijnendrecht