Klantgericht en goede service
Super!!!
staan altijd voor je klaar en je kan alles vragen krijg altijd een gepast andwoord
Occasion gekocht. Goede service bij aflevering.
Goede service. Staan altijd voor je klaar.
Goed geholpen tijdens de apk. Werd meegedacht.
Uitstekend geholpen bij de aankoop van een tweedehands outback, en perfect afgeleverd. Overweeg om voor het onderhoud de reis vanuit Den Haag te gaan maken.
Geen klachten
Ervaringen zijn nog pril, want alleen nog voor wnterinspectie en APK geweest. Zeer vriendelijk en persoonlijk. Alles geeft een goed gevoel. Ook echte Subaru liefhebbers in hart en nieren. Fijn.
Altijd goede service en behulpzaam.
Staan altijd snel klaar als er iets met de auto is.
Vriendelijk en deskundig personeel, goede service
bijzonder goed
Echt een aanrader. Klant is hier nog klant en geen onnodige kosten.
Prima.
Mijn ervaringen zijn heel goed . Een eerlijk bedrijf met fantastische mensen .
Klant vriendelijk en doel gericht, een bedrijf zonder poespas en waar de klant nog echt een naam heeft en herkend wordt
Onderhoud , auto kreeg ik gewassen terug, top service!
Aanschaf jong gebruikte auto
geen goede middag of U moet even wachten tot het telefoongesprek van een kwartier is afgelopen. Andere persoon is druk zegt niets keurt ons geen blik waardig Erg klant onvriendelijk. De monteurs zijn wel vriendelijk.
Fruiteniersstraat 6
3334KA Zwijnendrecht