Geen goede service voor koop van auto

Ik heb een Audi q2 tweede hands gekocht na een week wachten er moest het een en ander gedaan worden we kwamen op een vrijdag de auto halen we kregen gelijk de sleutel en nog geen bak koffie moesten gelijk weg Ten eerste hij was niet gepoetst binnen en buiten moest hem twee weken later brengen op aandringen om te laten poetsen hij beweerde dat hij wel gepoetst was ten tweede de reserve sleutel was niet aanwezig bij halen van auto lag in auto bij verkoper op vliegveld moest hem op maandag ophalen nog geen bak koffie gelijk weg en ten derde hij koop mijn auto in zonder te kijken en loop na twee weken te klagen dat de achterdeuren niet open gaan en dreigen met een rekening ik vind en mijn vrouw dat we niet netjes zijn behandeld.

Geen goede service voor koop van auto

Keurige garage met vakkundig personeel

Ik heb mijn auto daar gekocht en kom al 3 jaar voor onderhoud.

Aardige mensen, goede auto

Goede persoonlijke aandacht

Gewoon netjes en prima geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Goede communicatie met werkplaats, duidelijke antwoorden op vragen. Prettig om zo geholpen te worden

Alles volgens afspraak

Goede service.

100% service

In de drie jaar dat wij klant zijn altijd snel en perfect geholpen

Prima garage !

In alle opzichten een keurig bedrijf, met vriendelijk en vakkundig personeel, in een nette en opgeruimde showroom en dito werkplaats.

ghhghg

hhljljh

Een toegewijde Subaru dealer met een uitstekende service

Een dealer/garage met vriendelijke en vakkundige medewerkers. Alles gaat in goed overleg. De monteur(s) hebben vrijwel alle issues m.b.t. mijn Subaru Forester keurig verholpen. Kwaliteit kent zijn prijs.

prima service en goede ervaring bij deze dealer!

Auto gebracht ivm terugroep-actie. Kreeg een nieuwe Impreza als leen-auto mee. Na een paar dagen eigen auto opgehaald die ik weer fris gewassen mee terug kreeg. Prettige service van dealer Kleinwier.

Goed geholpen

Ik had een probleem met mijn auto, omdat het een niet bekend probleem was, is de monteur bij ons thuis geweest en heeft mede daardoor, de storing gevonden en "omdat wij op vakantie gingen" tijdelijk kunnen oplossen.

Prettige communicatie en uitstekende service

Servicebereidheid is zeer goed te noemen, evenals de technische ondersteuning en uitleg.

Top service

Top service snel en goed . Nauwkeurig te werk . Sinds mijn apk . Geen andere garage meer . Al terug geweest voor een nieuwe uitlaat en gewoon weer tevreden .

Zeer prettige ontvangst, kundig personeel.

goede service, goed behandeld

Lekker kleinschalig en altijd een luisterend oor. Fijn ook dat er weinig tot geen personeelsverloop is, daardoor kennen de monteurs je auto echt

perfect, zeker aan te bevelen

Alles goed geregeld en ze letten ook nog op de kleintjes.....

goede service, goed behandeld

Goede attente communicatie rond offerte , inruil, aankoop en levering van nieuwe Forester. Verder ook goede uitleg bij de proefrit.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Goede service vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

Prettige en persoonlijk contact en werkzaamheden verricht volgens afspraak voor een nette prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik word altijd snel en heel vriendelijk geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Heel positief! Gaan graag een stap extra voor de klant. Zeer ervaren personeel die de beste oplossing zoeken.

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht