Zoals vanouds een goede behandeling en uitvoering van de grote onderhoudsbeurt.

zeer goed bedrijf

Ik mocht ervaren hoe het is om na een half jaar een xv te rijden een forrester demo te kopen. De trotse eigenaar van een first edision Forrester 2020.

Ze trekken je over de streep..

Ik had nog geen ervaring met het rijden in een Subaru awd, maar na de proefrit met de verkoper ben je om! Ik rij de helft van het jaar in de Oostenrijkse Alpen en dan denk ik dat ik met Subaru de juiste auto heb gekocht.

Uitstekend ontvangen.

Prima geholpen nette ontvangst. En ruim de tijd voor een proefrit. Tot zaken gekomen. En dingen die afgesproken zijn, worden nagekomen.

Prima bedrijf.

Perfect.

Na omzwervingen in noord Nederland ben ik toch weer terecht gekomen bij Kleinwier. Ondanks dat ik daarvoor 520 km heen en weer moet rijden. Ik heb eerder een Subaru Forester aangeschaft bij Kleinwier en ik was zeer tevreden over de technische dienstverlening en de vriendelijkheid. Vandaar maar weer terug ondanks dat ik daarvoor veel kilometers moet rijden. Op deze onderhoudsbeurt niets aan te merken en ook nog even door de wasstraat.

snelle service

fijn personeel

Fatsoenlijk en eerlijk bedrijf waar je graag terugkomt.

Een bedrijf waar je weet dat je altijd welkom bent. Men wil niet enkel verkopen maar een relatie opbouwen met de klanten en dat zit in kleine dingen. Helpen je waar nodig. Wat mij betreft een voorbeeld voor heel veel bedrijven.

Ben goed geholpen duidelijke uitleg over mijn probleem prima service

Alles goed geregeld

Vriendelijke behulpzaam, professioneel

Correct, goed in hun werk

Fijn bedrijf

Vriendelijk, deskundig en vriedelijke communicatie met Famke

Binnen garantie termijn perfecte afhandeling van regeneren roetfilter

Niet onnodig wachten. Perfecte time schedule bij afspraak. Binnen half uur gefixt.

Professionele Subaru Dealer

Top zaak!

Je stapt binnen en voelt je welkom Goede snelle service

betrouwbaarheid, snelle service, vriendelijk.

Deskundig

Soepel en persoonlijke service

Gewoon goed

Prijsopgave vooraf, afspraak aangekomenen een big smile

De onderhoudsbeurt is correct uitgevoerd.

Het thuiskomertje dat standaard bij de auto wordt geleverd rijdt beslist niet prettig. Hierdoor heb ik het thuiskomertje vervangen door een normale velg met nieuwe band. Alleen was men vergeten te vertellen dat ik een gebruikte velg kreeg. Op zich geen probleem maar van te voren hierover vertellen was correcter geweest.

Prima uitvoering van de opdracht en goede service

Levering en monteren 4 all season banden.

Boven verwachting prettig geholpen

We kwamen kijken naar een auto. Erg vriendelijk ontvangen en van informatie voorzien over de historie van de auto. Een proefrit was mogelijk. Na de rit een mooie offerte gemaakt en het was totaal geen probleem om wat bedenktijd te krijgen. Dit werd zelfs als positief ervaren en geen gepush of iets dergelijks

Vriendelijk, eerlijk en duidelijk

Vorige week mocht ik mijn eerste (gebruikte) Subaru uit de showroom rijden. Wat een prettige zaak is Kleinwier. Het telefonisch contact was vriendelijk en de verkoop duidelijk en eerlijk. Geen rare verkooppraatjes, gewoon to-the-point. Ondanks dat de auto in nieuwstaat verkeert werden ook nog duidelijk de hele kleine 'minpuntjes' aan het licht gebracht. En de auto (Subaru Tribeca) die rijdt fantastisch. Zeker aan te raden voor diegene die een eerlijke gebruikte auto wilt aanschaffen.

Gewoon exact de beloofde reparatie correct uitgevoerd.

Zoals gemeld; de beloofde reparatie is exact uitgevoerd zoals afgesproken.

Geweldig goede garage.

Altijd vriendelijke ontvangst en aandacht voor de klant. Professionele Subaru werkplaats.

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht