Eersteklas service.

Heldere communicatie, heel goede service, kwaliteit voor een goede prijs, uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Top ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ”

Gewoon netjes geholpen

prettig goede service en support

zie boven

Duidelijke heldere communicatie en klantgerichte medewerkers.

Een Subaru rijder is een "specifieke " autoliefhebber. Hij weet als geen ander, wat hij van zijn auto kan verwachten. Dat wordt mede mogelijk gemaakt met de vakmanschap van deze garage, die de auto op de juiste wijze onderhoud.

Geweldig!

Ik heb er geen hele zin voor nodig, dit ene woord zegt genoeg.

Goede ervaring.

Kleinwier geeft goede adviezen. Bovendien geeft Kleinwier gehoor aan onze vragen en opmerkingen. We zijn tot op heden tevreden.

We kunnen altijd terecht en worden snel geholpen.

Goede, gerichte service. Vriendelijk en flexibel.

Netjes en stipt.

Zoals mag worden verwacht

Zoals gebruikelijk helemaal top!

Volledig en tot in de details zeer goed verzorgd!

Prima service zoals altijd.

Goede service, Nog geen slechte ervaringen gehad.

prima service voor prima prijs

Vriendelijke , responsive mensen die met je meedenken hoe je het beste onderhoud aan je auto kan verrichten, zowel in de technische zin als economisch.

prima advies en behandeling

prettige behandeling, goed onderhoud

Goed geholpen en vriendelijk. Afspraken op tijd. ๐Ÿ‘

Zeer vakbekwaam en service gericht bedrijf.

Vriendelijke receptioniste, denkt met de klant mee. Korte wachttijden Stipte en correcte afhandeling van gemaakte afspraken.

Volledige tevredenheid!

Persoonlijke en prettige verkoper, snelle reactie tijd en goede dienstverlening. Zakelijk maar transparant in zijn werkwijze. Maakt een eerlijke en betrouwbare indruk, Zeer tevreden met onze Soeb, de tweede bij Kleinwier. Succes en gezondheid in tijden van deze crisis!

Professioneel en klantvriendelijk

Zeer snelle aflevering

Correct bedrijf

Vriendelijke medewerkers. Goede service. Deskundige monteurs. Bedrijf komt als zeer actief over.

Vriendelijke en goede Service

Vriendelijke en goede service en lekkere koffie !!

Betrouwbaar

Fijne benadering en persoonlijke aandacht .

Betere service nauwelijks denkbaar

Klantvriendelijkheid ten top, ook toen de spuitwerkzaamheden een paar dagen langer duurden dan gepland.

Goed geholpen en snel

Altijd goed met oog voor de klant

goed advies, tijd voor mij als klant, auto keurig afgeleverd

Ik kreeg goed advies in mijn keuze leasen of auto kopen. Er werd de tijd genomen om te horen wat ik zocht. Toevallig was er net een auto (nog niet gewassen) binnengekomen (ook een beetje geluk?), meteen een proefrit gemaakt en ik had snel beslist. Auto is binnen een paar dagen nagekeken en supernetjes en schoon afgeleverd. Ik ben er heel blij mee!

Algehele positieve ervaring

Vanaf het eerste mailcontact tot aan de levering van de auto louter positieve ervaring. Dit is een bedrijf waar de klant centraal staat. Daarom de hoogste score, en wij hopen natuurlijk lang plezier te hebben van onze aankoop.

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.