Klantvriendelijk, servicegericht en vlotte uitvoering van werkzaamheden

Onze waardering voor het zorgvuldige omgaan met onze Subaru.

Maatwerk!

Luisteren gewoon naar hun klanten.

Top service

Een super gave auto gekocht . Met de juiste hulp. Grote beurt erbij gekregen . Dat het allemaal zo vlot en perfect mocht gaan . Er kunnen hier geen vuilen woorden aan gemaakt worden .

Deskundige monteurs en sympathieke medewerkers.

Goede uitleg van het probleem. Deskundig opgelost en heldere aanbevelingen. Helemaal top. Auto rijd weer als een zonnetje.

Persoonlijk geholpen.

Je wordt nog persoonlijk geholpen door de monteur die aan de auto sleutelt. Wordt tijdens de reparatie e.d. Op de hoogte gehouden.

Alle afgesproken werkzaamheden goed en compleet uitgevoerd.

Betrouwbaar bedrijf.

Al jaren top

Kwaliteit vakmanschap service

Goede, vriendelijke ontvangst. Goede notitie van het probleem. Gooede en bekwame afhandeling.

uitstekend

goede, vlotte service en op afgesproken tijd klaar

Keurig!

Prima deal en nette afhandeling in deze coronaperiode.

Keurig volgens afspraak geholpen.

Werkzaamheden keurig volgens afspraak uitgevoerd en nette ontvangst met inachtneming van corona voorschriften.

Blij met met 'nieuwe' occasion van Kleinwier!

Vorige week een Subaru Forester uit 2007 bij Kleinwier aangekocht. Heel tevreden over hoe het aankoopproces verlopen is, ik kreeg er een vertrouwd gevoel bij. Uiteindelijk heeft de auto zichzelf verkocht, maar de opstelling van de verkoper was prettig; hij reageerde op mijn vragen/opmerkingen en kwam verder niet met een verkooppraatje. Bij aflevering van de auto bleek dat de monteur kosteloos de distributieriem alvast vervangen had, terwijl deze nog 20.000km mee had gekund. Mooie service van Kleinwier!

Snel vriendelijke en professioneel

Het probleem was snel gevonden door de monteur.

Zeer prettige en snelle overdracht

Fijne overdracht van auto. Auto is net als vorige keer goed en volgens afspraak afgeleverd.

Zoals altijd : Geweldig

Vanwege mijn werk door het hele land gewerkt en gewoond maar door de goede vriendelijke deskundige en professionele behandeling altijd de auto in onderhoud bij dit bewuste filiaal gehad. Nu hopelijk voor de laatste keer verhuisd; wonen nu in Vroomshoop maar blijven terugkomen naar Kleinwier in Zwijndrecht. Goede dingen waardeer je en gooi je niet zomaar weg.

Snel vriendelijk

Altijd vriendelijk en goed geholpen!

Zoals altijd afspraak is afspraak. Goede service en meedenken met de klant.

Ondanks dat de afstand tot de garage best wel ver is blijf ik hier komen. Voor mij is Subaru een top auto die doet waar hij voor gemaakt is. Rijden en betrouwbaar.

Prima geholpen

Goed en vlot geholpen

Gewoon een goede garage

Altijd tijd om naar de klant te luisteren en vervolgens volgens afspraak te handelen.

Bij Kleinwier héél tevreden.

Goede service, sympathieke medewerkers, snelle afhandeling problemen ook als de oorzaak onduidelijk is, direct contact met de monteur die de klant serieus neemt en hem niet bij voorbaat al als onwetende leek beschouwt. Kortom : absoluut aan te bevelen bedrijf!

vertrouwd en goed geholpen

Goed geholpen en heldere afspraak te maken.

Keurig auto geregeld. En netjes op tijd klaar.

Goede service en dag van te voren herinnering. Vervangend vervoer goed geregeld. Na service beurt auto gewassen en schoon terug.

Prima service en gekwalificeerde personele

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht