Beloftes komt men na

Persoonlijke benadering, luistert naar je , reageert snel op mails en telefoontjes. Hebben een hardnekkig motorprobleem gehad en men is er hard mee aan de slag gegaan tot de oplossing gevonden was .

Zeer betrouwbaar

In het email bestand stond er om onze dienstverlening te verbeteren ! . Dat kan toch niet gaat super goed en ga er altijd met een goed en veilig gevoel weg .

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mijn XV gebracht voor een kleine onderhouds-beurt. Monteur kwam uitleg geven over hetgeen er gedaan was en eventuele extra"s. Prettige manier van benadering en communicatie. Kom er met een goed gevoel terug.

Deskundige medewerkers en perfecte service en aandacht.

De auto's van mijn gezin zijn al jaren in onderhoud bij dit bedrijf. Deskundig onderhoud en aandacht voor de onderhoudsbeurten en APK keuring welke vooraf gemeld worden. Persoonlijk contact aan de balie en werkplaats is vermeldenswaardig.

altijd tijd en oogvoor de klant

klantvriendelijkpersoneel

Goed werk en service. Fijne behandeling.

Vakmensen en een prettige omgang met klanten

Wordt altijd amicaal en goed geholpen.

Goede service en goede ervaren montuers

Kan niet beter

Mijn ervaring met kleinwier is al jaren prima. Klantvriendelijke mensen,en als er iets is aan de auto, kan ik altijd snel terecht. Wij zijn tevreden klanten.

Topbedrijf met topmensen

Winterbanden erop. Snel en goed geregeld

Vlotte en goede service

Onlangs kleine servicebeurt laten doen. Vlotte en persoonlijke behandeling. Je krijgt het gevoel dat je lid bent van de Subaru-familie, en niet de zoveelste klant.

Uitstekend.

Heel goed gevoel bij de aankoop van de Subaru. Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel.

Goede garage, prima geholpen, goede service

Prima garage, altijd gezellig. Vakmensen mbt kennis van zaken. Mijn subaru is er in goede handen. Aan te bevelen dus....

Zeer goed bevallen voor de eerste maal

Uitstekend bevallen , de forester voor een onderhoudsbeurt en het gebruik van de leenauto

vlotte grote beurt, met als extra bonus, een wasbeurt

Ik kon rustig in de showroom Coronaproof wachten en een kopje koffie nemen. Alles volgens afspraak verlopen.

een nette- en solide autodealer

Ik kom niet voor niets al meer dan 20 jaar bij Kleinwier en heb daar 3 Foresters gekocht in al mijn onderhoud laten doen.

Ben zeer goed geholpen

Ben zeer goed geholpen

Blijft toch een prettig bedrijf hoor

Rustig gevoel om te weten dat zij voor onze auto zorgen.

Alles uitgevoerd volgens afspraak

APK en kleine beurt uitgevoerd volgens afspraak en zelfs de accu volgeladen.

Snelle accurate service

nette zaak , goede koffie , deskundig personeel.

Altijd tevreden!

Ik kom hier al jaren, altijd tevreden. Fijne mensen, goede communicatie, informele sfeer waar ik van hou.

Top service

Goed gedaan

Netjes uitgevoerd en ook de auto gewassen. Top

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht