snel afgehandeld

buitenspiegel kapot. Nieuwe was snel besteld en volgende dag geplaatst.

Deskundig, klantgericht, vriendelijk, open, hulpvaardig, met een klant-contact als prioriteit.

Een deskundig gekwalificeerd garagebedrijf met een luisterend en adviserend oor naar de klant.

Top garage betrouwbaar en kundig.

Wiellager vervangen

TOP Service met een goede communicatie

Zeer goede en vlotte service met duidelijke communicatie. Kortom, gewoon zoals het hoort te zijn. Kom je nog weinig tegen tegenwoordig. Een absolute aanrader dus. Karel

Prima bedrijf

Goede en deskundige monteurs

vlot en informatief

1e keer onderhoud bij DEZE dealer (i.v.m. verhuizing). Ben - op het oog want ben een leek - bekwaam en informatief te woord gestaan. Toelichting op extra uitgevoerde werkzaamheden gegeven.

Welkom

Op alle vragen krijg je antwoord. Al het personeel straalt liefde voor ( mijn) Subaru uit.

willen echt helpen

oude uitgeleefde auto weer ophalen. Denken mee in afwegingen wat wel en niet te doen- financieel gezien. Goed overleg, duidelijke afspraken.

Toppie

prima deskundig personeel

Klantvriendelijk en service gericht

Subaru Assistance was na een telefoontje snel ter plaatste (huisadres) en heeft mijn Levorg kunnen starten. Kon meteen terecht bij Subaru Kleinwier. Accu bleek defect en is vervangen door een nieuwe.

Hartelijke ontvangst met koffie en een leuke zitruimte.

Het bedrijf komt positief over. Zowel in uitstraling als persoonlijke aandacht.

Hartelijke ontvangst met koffie en een leuke zitruimte.

Het bedrijf komt positief over. Zowel in uitstraling als persoonlijke aandacht.

Klantvriendelijk en service gericht

Subaru Assistance was na een telefoontje snel ter plaatste (huisadres) en heeft mijn Levorg kunnen starten. Kon meteen terecht bij Subaru dealer Kleinwier. Accu bleek defect en is vervangen door een nieuwe.

Prima goede garage en deskundig personeel

Toppie

Klantvriendelijk en prima vakmanschap.

Goede garage!

Klantvriendelijk en service gericht

Subaru Assistance was na een telefoontje snel ter plaatste (huisadres) en heeft mijn Levorg kunnen starten. Kon meteen terecht bij Subaru dealer Kleinwier in Zwijndrecht. Accu bleek defect en is vervangen door een nieuwe.

Klantvriendelijk en service gericht

Subaru Assistance was na een telefoontje snel ter plaatste (huisadres) en heeft mijn Levorg kunnen starten. Kon meteen terecht bij mijn Subaru dealer Kleinwier in Zwijndrecht. Accu bleek defect en is vervangen door een nieuwe.

Klantvriendelijk en service gericht

Subaru Assistance was na een telefoontje snel ter plaatste (huisadres) en heeft mijn Levorg kunnen starten. Kon meteen terecht bij Subaru Kleinwier, 46 km verder, in Zwijndrecht. Accu bleek defect en is vervangen door een nieuwe.

Alles top geregeld

Alles top geregeld

Klantvriendelijk en service gericht

Subaru Assistence was na een telefoontje snel ter plaatste (huisadres) en heeft mijn Levorg kunnen starten. Kon meteen terecht bij Subaru Kleinwier. Accu bleek defect en is vervangen door een nieuwe.

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht