Heel goed

zeer goed ,werken goed en zijn vriendelijk naar de klanten.

Kleinwier ? een groot plezier !

Ik heb daar mijn Subaru gekocht, dit jaar mijn 1e Subaru en mijn 1e aankoop bij Kleinwier. Werkelijk een " groot plezier " , komt keurig hun afspraken na, snel en accuraat met een gepaste vriendelijkheid. Klein contact moment met een monteur, geen probleem en ook die vriendelijk en bereid tot de gevraagde uitleg. Kortweg .... een groot plezier klant te zijn bij Kleinwier.

Fijne garage

Vriendelijke en meedenkend. Leenauto goed geregeld. Een aanrader.

Uitstekende servise

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Heel prettig

Ik kom al minstens 25 jaar bij Kleinwier en ben er altijd prima geholpen. Pas onlangs kocht ik er ook een auto. Maar het mooi is, ook als je auto niet bij hen is aangekocht is de service en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend. Daarbij kennen ze Subaru's echt door en door. Dat voorkomt uurtjes maken met het zoeken naar storingen, waarbij het onzeker blijft of een probleem werkelijk is opgelost. Kortom een fijn bedrijf met oog voor iedere klant.

Vakmensen met verstand van zaken

Recentelijk een Forester bij Kleinwier laten customize, dit alles is zeer netjes en correct gedaan, nette prijsafspraken gemaakt en alles is naar wens verlopen en de uitvoering was boven verwachting. Kortom, ik kan Subaru Kleinwier absoluut aanraden!

Altijd bereid om te helpen en altijd een eerlijke prijs

Klantgericht en deskundig

Wij hadden plotseling panne doordat een distributieriem van de rollen was afgelopen van onze Subaru. Ondanks de drukte konden we de auto brengen, is een geblokkeerde rol losgemaakt en is de riem door Kleinwier weer gemonteerd. Grote klasse

Goede en snelle service.

Goede service en ze denken met je mee

Ik kwam voor dakdragers en kreeg ook advies over caravanspiegels ook al verkopen ze die zelf niet.

Vertrouwd en goede dealer

Afspraken kloppen altijd. En heel goede monteurs.

Vriendelijke ontvangst, communicatie, duidelijk in de mogelijkheden. Voor ons een super pluspunt. De auto wordt lekker gewassen.

Sympatiek bedrijf.

Nog maar één jaar klant, maar tot op heden goede service en klantvriendelijkheid ervaren. Léon Rang zorgt voor een goed persoonlijk contact.

100% klant gericht

In showroom en werkplaats vriendelijk en vakkundig personeel aanwezig. Men neemt altijd de tijd voor je of het een grote uitgave is of een kleine uitgave. Ik beveel deze dealer dan ook bij iedereen aan.

Altijd kundig en klantgericht

Zie boven

Zo als altijd prima

Zo als altijd prima

De auto en jij krijgen een gevoel om gewaardeerd te voelen.

Het was geweldig,

De eigenaar was heel gastvrij en gaf mij koude pils. Verder ben ik fantastisch geholpen door verkoper Ben:) Ik zeg Kleinwier laat je likken!

Vriendelijk en belangstelling ook voor de persoon

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

afspraak = afspraak

goed geregeld

Vriendelijk personeel

Goed advies en deskundig.

Kommen afspraken na

Afspraak, uitvoering, leen auto. Prima

Super zaak

Echt een super zaak

Een prettig en vertrouwd garagebedrijf

Klantvriendelijk personeel. Auto is daar in goede handen. Goede sfeer daar.

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht