Altijd bereid om te helpen en altijd een eerlijke prijs

Klantgericht en deskundig

Wij hadden plotseling panne doordat een distributieriem van de rollen was afgelopen van onze Subaru. Ondanks de drukte konden we de auto brengen, is een geblokkeerde rol losgemaakt en is de riem door Kleinwier weer gemonteerd. Grote klasse

Goede en snelle service.

Goede service en ze denken met je mee

Ik kwam voor dakdragers en kreeg ook advies over caravanspiegels ook al verkopen ze die zelf niet.

Vertrouwd en goede dealer

Afspraken kloppen altijd. En heel goede monteurs.

Vriendelijke ontvangst, communicatie, duidelijk in de mogelijkheden. Voor ons een super pluspunt. De auto wordt lekker gewassen.

Sympatiek bedrijf.

Nog maar één jaar klant, maar tot op heden goede service en klantvriendelijkheid ervaren. Léon Rang zorgt voor een goed persoonlijk contact.

100% klant gericht

In showroom en werkplaats vriendelijk en vakkundig personeel aanwezig. Men neemt altijd de tijd voor je of het een grote uitgave is of een kleine uitgave. Ik beveel deze dealer dan ook bij iedereen aan.

Altijd kundig en klantgericht

Zie boven

Zo als altijd prima

Zo als altijd prima

De auto en jij krijgen een gevoel om gewaardeerd te voelen.

Het was geweldig,

De eigenaar was heel gastvrij en gaf mij koude pils. Verder ben ik fantastisch geholpen door verkoper Ben:) Ik zeg Kleinwier laat je likken!

Vriendelijk en belangstelling ook voor de persoon

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

afspraak = afspraak

goed geregeld

Vriendelijk personeel

Goed advies en deskundig.

Kommen afspraken na

Afspraak, uitvoering, leen auto. Prima

Super zaak

Echt een super zaak

Een prettig en vertrouwd garagebedrijf

Klantvriendelijk personeel. Auto is daar in goede handen. Goede sfeer daar.

Snelle, correctie behandeling en gastvrij personeel.

Prima.

Meer dan verwacht.

Afspraak gemaakt voor APK. Uiteindelijk ook nog een kleine beurt erbi. Kon er gewoon op wachten.

Prima service en àlles volgens afspraak.

Op de een of andere manier kom je altijd een auto snoepwinkel binnen. Niet alleen voor de chocomelk maar de lekker makende presentatie van de Subaru’s ! Ook de vriendelijkheid bij medewerkers en altijd antwoord op een vraag over je auto. Ook leuk dat je in de koffiehoek meestal een tevreden klant spreekt die al jaren over de vloer komt.

Het groot onderhoud aan de Forester is prima gedaan. De rammel op het linker voorwiel was inderdaad vanwege versleten rubbers. Nu alle vier vervangen en dat is te merken. Ook de service met de leenauto heb ik zeer gewaardeerd.

Deskundige hulp

Na een mail, snelle reactie gekregen en snelle diagnose met daarna snelle reparatie: complimenten

Always top service!

Kleinwier takes customer service to another level, so much better than any other garage that I have used in my life.

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht