Top service

Geweldig bedrijf

De service is top !!

De service is super goed en of je voor reparatie, beurtje of iets kleins als oliefilters komt je wordt netjes geholpen dus zeker een aanrader.

Vlot en vriendelijk

Vlot, vriendelijk en zo ver ik de techniek kan beoordelen de. Goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd keurig en komen gemaakte afspraken altijd na.

Gewoon goed en zeer duidelijke communicatie!

We hebben een Forester uit 2024 waar we een zwaardere accu in hebben laten zetten. We hadden problemen met leeglopen accu door langdurig open laten staan van de achterklep. We hebben een grote bench achterin staan voor onze honden en zodra we stil staan zetten we de achterklep open, ook op de kampeer-werkplekken in de bush. Dit kon de oude accu niet aan, dit komt doordat de auto kontinu "wakker" blijft. Meteen een goede tip gekregen van de monteur hoe we dit "probleem" kunnen omzeilen. Garage is zeer duidelijk in de communicatie en zeer professioneel en behulpzaam.

Klantvriendelijk en klantgericht. Garagebedrijf heeft zich 100% sterk gemaakt voor garantie aangaande een verrichte reparatie. Respect.

Goede service, betrouwbaar, vakbekwaam

Zoals de titel aangeeft, Dit bedrijf heeft een Goede service, is betrouwbaar en het personeel is vakbekwaam, Waarom geen 5 sterren (punten ter verbetering): De (onbemande)service kan verder geoptimaliseerd worden, denk aan faciliteiten rond het brengen en ophalen van de auto in het weekend of s’avonds bij het bedrijf. Waar laat je de sleutel, waar zet je de auto. Auto klaar, stuur een korte persoonlijke video log door de monteur. Zo wordt het aantrekkelijker voor mensen die niet uit de regio komen of weinig tijd hebben.

kleinwier

kleinwier ? niks mis mee !

Je wordt altijd op een correcte manier geholpen! Wij hebben nog nooit een vervelende ervaring gehad met het zowel de monteurs of baliemedewerkers.

Zeer kundig, klantvriendelijk!

Een aanrader! De juiste adres voor je Subaru.

Vakkundig en komen afspraken na.

Garage waar het personeel met aandacht vakkundig aan je auto werkt. Daar rijd ik graag iets voor om.

Gewoon fijne toegankelijke mensen die luisteren!

Bovenstaande zegt denk ik alles!

Uitstekend geholpen

Zoals altijd, deskundig en zeer vriendelijk

Netjes en goed geholpen niets op aan te merken.

Snelle service en Vriendelijk peronseel

Mijn impreza wrx was snel en goed nageken met vriendelijk personeel en liet de aandachts punten zien aan de auto.

Vriendelijk, goed, maar duur

Ze zorgen goed voor mijn auto, maar ik ben altijd aanzienlijk meer geld kwijt dan ze van tevoren inschatten. De reparatie van een schade onlangs was ingeschat op ongeveer 300 euro, maar ik betaalde uiteindelijk 500 euro. Ik maak er geen ruzie meer om, maar fijn is het niet.

Staan altijd klaar

Goed advies door alle medewerkers die zeer betrokken zijn bij hun product Subaru.

Prettige ontvangst, open gesprek, geen dwang, medewerkend en terzake kundig.

Goede ontvangst, luistert maar wensen, geen dwangmatige verkoopgesprekken. Is bereid om detailvragen uit te zoeken.

Fijn geholpen

Geweldige klantvriendelijkheid .zeer behulpzaam en er is veel mogelijk Als ik een woord niet weet en het omschrijf werkt dat prima.

super

erg goed duidelijke communicatie en de monteurs weten hoe ze aan een subaru moeten sleutelen

Deskundig, goede service, vriendelijk en de koffie staat altijd klaar.

Nadat Jan Hop stopte bij Kleinwier aangeklopt. Eerste ervaring is vriendelijk ontvangen, rondleiding garage, kopje koffie en een gezellig praatje. Gezien ik wat verder weg woon kan ik altijd afspraak maken wat voor mij goed past. Prima dealer vriendelijke mensen

Vriendelijk, attent en kundig.

Vriendelijk, attent en kundig. Niets aan toe te voegen.

Het juiste adres voor een custom made upgrade voor een Subaru

Na meerdere contacten met een enthousiaste Dennis om in details alle wensen voor een custom made Subaru Outback te bespreken is het eind resultaat geweldig geworden. Verder een fraai team waar de koffie ook altijd klaar staat. Het is dat m'n woonplaats iets te ver van Zwijndrecht ligt anders zou ik zeker ook overwegen om m'n Subaru Outback bij Kleinwier ook in service te laten nemen.

Vakkundig en meedenken personeel

Vriendelijk en vakkundig personeel . Goed

Aardige en vakkundige mensen

M’n bij Kleinwier gekochte 2004 forester 2” laten liften met 16”wielen en nieuwe banden. Helemaal top, auto ziet er fantastisch uit en rijd nog beter… topgarage! Aanrader

Fruiteniersstraat 6

3334KA Zwijnendrecht