Prima bedrijf

Fijne en goede service

Betrouwbaar bedrijf met goede service en advies

Nooit een tevergeefs beroep, goede planning en goede communicatie. Goed overleg over bijkomende kosten reparatie/onderhoud en altijd snel geregeld. Kwaliteit en service voor een goede prijs

Perfect,bellen en ik kon direct komen.👍

Goed ontvangst ondanks coronavirus, Gekeurd in +-20min Herkeurd+2nieuwe banden daags erna+-30min. Puik+vlot werk geleverd.

Snelle service en kundige monteurs

Vriendelijk geholpen Snelle service Mooi uitziend bedrijf Wachtruimte tijdens onderhoud perfect Kundige monteurs

Alles volgens afspraak

Goed , netjes gewerkt en afspraken nagekomen, maar mag ook voor zoveel geld, huur auto ben ik niet met eens , benzine geld snap ik , tegenwoordig vragen ze over geld voor !

Goede ervaring

Fantastisch

Elke keer als er iets is met mijn auto dan kan ik op deze mannen rekenen! Ik bel ze op of ik plan mijn eigen afspraak in via de website. En elke keer wordt er geweldig werk geleverd! En als ik de auto dezelfde middag nodig heb dan zullen ze altijd hun bedt doen om te zorgen dat de klus op tijd klaar is.

Snelle service

Er werd gelijk geholpen met het verwisselen van een lamp.

Goede service!

Goede service!

mijn ruitenwisser is vervangen

De nieuwe ruitenwisser was niet op voorraad, maar binnen een paar uur was deze er en kon de kapotte vervangen worden.

Voortreffelijk in vakkennis en service

Een up-to-date autobedrijf: 1) betrouwbaarheid voorop 2) staan direct voor je klaar 3) auto wordt deskundig gerepareerd/gekeurd 4) volledige samenwerking

Goed, tevreden gedaan wat is afgesproken.

Nu alleen een APK met olie verversen gedaan. Mooi op tijd klaar.

Goede service en klant gwricht

Flexibel. Houdt zich aan afspraken. Goede prijs kwaliteit

Prima communicatie en dienstverlening

Tijdige attendering omtrent as APK; afspraak maken verliep prima; na inspectie van auto overleg omtrent te repareren gebreken; digitale faktuur OK

Super service

Denken met je mee, auto weer klaar om fijne km te rijden.

Prima bedrijf aandacht voorde klant

Vlgs afspraak auto klaar!

Vriendelijk personeel en goede service

kan niet beter

Vlugge behandeling. Bericht wanneer auto klaar is Duidelijke communicatie duidelijke factuur vriendelijk en profsioneel

Sorry

Geen zin in reviews

zeer betrouwbaar

zoals altijd alles prima geregeld

Correct geholpen.

Eerst apk keuring,daarna gewezen op onderhoud wat nodig was,de keuze was aan mij.

zeer positief

vakkundig, goed vooroverleg over grotere reparaties, klantgericht, betrouwbaar. Ik ben al ongeveer 40 jaar klant bij vakgarage van Poppelen.

snelle apk uitgevoerd

afspraak gemaakt per telefoon voor apk snel en correct uit gevoerd al jaren ..

Prima en betrouwbaar

Duidelijke uitleg en motivatie waarom iets gerepareerd of vervangen moet worden en jullie houden je aan je afspraken

Monseigneur Borretstraat 54

5375 AC Reek