vriendelijk en servicegericht

Mijn eerste keer bij dit bedrijf. Vriendelijk en netjes. Goede service ook. Tevreden

Snelle service

Ik belde op om het onderdeel te bestellen en 'n paar uur later kon ik al komen om het te laten instaleren. Prima geregeld !

Netjes eerst overleg ivm bijkomende kosten

prettig

al heel lang fijne behandeling en contact

Snelle en adequate reactie

Deskundig, snel en servicegericht.

Een vakman, die weet van wanten !

Goed uitleg, snel en vakkundig

Goed en netjes gehopen zeer tevreden mee

Goede service en ook coronaproof

Alles weer perfect voor elkaar

Weer tevreden

Service met een hoofdletter S

Afspraken nakomen en creatief in de oplossing! Top!

Keurige afhandeling en communicatie is goed

Keurige afhandeling en communicatie is goed

Zeer positief

Prima duidelijk en snel

Vriendelijk bedrijf en goede service

Ik kom al jaren bij dit bedrijf voor de APK van mijn twee auto's. Altijd vriendelijk geholpen en de koffie staat klaar.

Snel en netjes geholpen!

Top!

Fijne garage met vakmensen.

Makkelijk online een afspraak gemaakt voor een kleine beurt en APK. We zijn gedurende de keuring netjes gebeld voor overleg over een te vervangen onderdeel.

Helemaal goed dat verdiende een appeltaart!!!

Ben zeer tevreden!!

Alles netjes afgehandeld goede service vriendelijk personeel

Heel goed om aan te bevelen!

Goede en snelle service

Kon de volgende dag meteen terecht en auto was dezelfde dag nog netjes gemaakt

Prettig zakelijk en deskundig

Altijd staat van Poppelen voor me klaar.

We zouden de rekening op de mail krijgen maar hebben die nog niet gehad

Prima service en snelle reparatie

Auto bij APK afgekeurd op een gescheurde . stofhoes. Zoals daar gewend binnen de herkeuringstermijn onderdeel besteld en snel gemonteerd. Betrouwbaar bedrijf, men zet zich altijd in de klant zsm weer op weg te helpen.

Goed op de hoogte gehouden met uitvoeringen die moesten plaats vinden.

Super netjes geholpen

Altijd dik tevreden over het vakmanschap en de service!

Je maakt gemakkelijk een afspraak. Er wordt naar je wensen geluisterd en je krijgt een prima advies.

Goede service bij zoektocht en aflevering van een andere auto

Goede service. Er werd meegedacht met mij als klant. Vriendelijke benadering. Bertrouwbaar!!!

Monseigneur Borretstraat 54

5375 AC Reek