Ben erg tevreden

Goed en vriendelijk geholpen

Een betrouwbare garage

Ik iedereen garage van Poppelen aan raden.

Perfecte service.

Prettige samenwerking

Ter zake heel kundige vakkennis

Vertrouwen in vakmanschap en persoonlijke aandacht.

Transparante en vakkundige behandeling, daarnaast gevoel dat je geen nummer bent en persoonlijke aandacht krijgt.

Zoals altijd, gewoon goed!

goed, snel en vakkundig geholpen

auto had een probleem bij de distributie kant van de motor, ik dacht de ketting, maar de monteur dat dat het mogelijk ook wat anders kon zijn. Dit was ook het geval, de spanner bij de waterpomp was kapot en de multiriem ook erg slecht. Ik zou alleen langskomen om even te laten luisteren naar de motor ter beoordeling en om te kijken wat het probleem was, maar uiteindelijk kon de auto ook direct dezelfde dag gemaakt worden en had ik aan het einde van de dag weer mijn auto gerepareerd terug. Vooraf was ook aangegeven wat de verwachte kosten zouden zijn, en dat klopte ook! erg prettig en geen vervelende verrassing achteraf op dit vlak !

Vriendelijk, vlot en deskundig.

We werden sneller dan verwacht geholpen. Deskundig en snel gemaakt. Toegankelijk bedrijf.

Uitstekend behandeld

Prima volgens afspraak behandeld.

Wordt vriendelijk geholpen.

Op de tijd afspraak die gemaakt is werd ik goed en vriendelijk geholpen.

snelle afhandeling

Jaarlijkse APK laten uitvoeren. Eenvoudig afspreken. Correcte afhandeling en schappelijke prijzen.

Goed en snel

Goed en snel

Vlot en oke

Volgens afspraak en snel.

perfect!

altijd goed

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst en snel geholpen voor de apk. Tussentijds krantje gelezen. Na overname auto een flesje water van het bedrijf en een zonwerend alufolie in auto als " klantenbinding" Maar wel een leuk gebaar

goede afspraken en nakomingen

goede afspraken en nakomingen

Een fijn bedrijf

Een bedrijf dat netjes en secuur werkt Je word gebeld als er iets aparts voorvalt onder de reparatie Echt een aanrader

Mijn ervaring was goed

Alles is volgens afspraak goed verlopen geen klachten

Goed geregeld

Snelle service

Duidelijke uitleg en vriendelijk geholpen

Voor mij mag het een negen zijn

Vertrouwd en eerlijk ik heb er een goed gevoel bij, ik kom er al jaren.

Perfect, je krijgt zekerheid en kwaliteit

Ondanks de moeilijke corona-periode kun je bij Jan en Ellen je auto brengen voor een onderhoudsbeurt, die naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Veilig en onbezorgd de weg op.

goed kwaliteit / prijs verhoudng. Komt afpraken altijd na en zeer behulpzaam

zie boven

Zeer correct behandeld