Uitstekend behandeld

Prima volgens afspraak behandeld.

Wordt vriendelijk geholpen.

Op de tijd afspraak die gemaakt is werd ik goed en vriendelijk geholpen.

snelle afhandeling

Jaarlijkse APK laten uitvoeren. Eenvoudig afspreken. Correcte afhandeling en schappelijke prijzen.

Goed en snel

Goed en snel

Vlot en oke

Volgens afspraak en snel.

perfect!

altijd goed

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst en snel geholpen voor de apk. Tussentijds krantje gelezen. Na overname auto een flesje water van het bedrijf en een zonwerend alufolie in auto als " klantenbinding" Maar wel een leuk gebaar

goede afspraken en nakomingen

goede afspraken en nakomingen

Een fijn bedrijf

Een bedrijf dat netjes en secuur werkt Je word gebeld als er iets aparts voorvalt onder de reparatie Echt een aanrader

Mijn ervaring was goed

Alles is volgens afspraak goed verlopen geen klachten

Goed geregeld

Snelle service

Duidelijke uitleg en vriendelijk geholpen

Voor mij mag het een negen zijn

Vertrouwd en eerlijk ik heb er een goed gevoel bij, ik kom er al jaren.

Perfect, je krijgt zekerheid en kwaliteit

Ondanks de moeilijke corona-periode kun je bij Jan en Ellen je auto brengen voor een onderhoudsbeurt, die naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Veilig en onbezorgd de weg op.

goed kwaliteit / prijs verhoudng. Komt afpraken altijd na en zeer behulpzaam

zie boven

Zeer correct behandeld

snel en prijsvriendelijk

correct en goedkoop

Goed vriendelijk super snelle service van dit bedrijf

Al meerdere malen van de service gebruik gemaakt en zeer tevreden

Correct en netjes behandeld

Goede eerste ervaring. Werd netjes te woord gestaan en er werd duidelijk uitleg gegeven. Advies op maat.

De klant staat hier op 1

Klantvriendelijk snelle service eerlijke prijzen

Geweldige service!

Tijdens de sneeuwperiode kon ik, zonder afspraak, meteen terecht voor nieuwe winterbanden. Goed advies, vriendelijk personeel en snelle service!

snel en goed

Goed en vlot geholpen.

Mijn apk werd vlot uitgevoerd. Kopje koffie op.... auto klaar.

Prima service. Hartelijk dank!

Vlotte service

Super geholpen !!!