Super goed geholpen top
bedankt
Goed geholpen en goed advies.
bedankt voor het schrijven van een review
Goede ervaring
bedankt voor de genomen moeite
De airco deed het niet maar ze hadden snel de oorzaak gevonden en onderdelen in huis.
bedankt voor het schrijven van een review
Snel en makkelijk een afspraak maken en heel goed dat er vervangend vervoer wordt geregeld als je dit nodig hebt.
bedankt voor deze respons
Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel, snel geregeld, netjes een SMS bericht zodra de auto gehaald kon worden.
bedankt voor deze fijne review
Prefect
dank u
nette garage netje eerlijk en mee denkend waar de eigenaar nog mens is zelf mee werkt , en mee denkt met de klanten .. aanrader
dankjewel voor de genomen moeite
Door de ervaring van t personeel was t euvel zo verholpen
dank je wel Dre
Zeer prettige en goede ervaringen met dit bedrijf, wat mij echt vertrouwen geeft dat de auto op de juiste plek is voor onderhoud e.d. Voor mij niet echt een punt te bedenken voor extra aandacht of verbetering. Contact verloopt erg plezierig.
bedankt voor deze review
Kon direct terecht, snelle uitvoering, sms toen het klaar was. Gewoon super. En ook nog een reparatie gehad.
goede vakmensen.
dank je wel voor de genomen moeite
ik vond een heerlijk flesje water op mijn stoel na mijn apk keuring, een klein bewijs van vriendelijkheid
dank je wel
bedankt
goede service
dank je wel voor de genomen moeite
Na de afkeur bij de apk heb ik uiteindelijk besloten om het gebrek zelf te repareren. Hierna een herkeuring aangevraagde en wat extra werkzaamheden (uitlijnen en remvloeistof verversen) laten uitvoeren om de auto weer op orde te hebben en veilig op vakantie te kunnen tijdens de zomer. Afspraak was zo gemaakt en werk netjes uitgevoerd. Ik had nog wat vragen achteraf en ook die werden keurig beantwoord. Volgend jaar weer naar de APK.
dank je wel voor het schrijven van deze review
Onaangekondigd naar de garage gereden ivm problemen met de koeling. Ondanks dat het tegen sluitingstijd aan liep werd er toch uitvoerig naar het probleem gekeken en kon ik even later met een gerust gevoel weer vertrekken. Dat noemen ze nu een uitstekende service :-)
dank je wel voor deze review
Vriendelijk Deskundig Zeer net bedrijf
dank je wel
Snel en deskundig geholpen
dank je
Bij van Poppelen Autobedrijf is de service uitstekend, van begin tot het einde.
Werd direct geholpen. Snelle en accurate afhandeling van afspraak A.P.K-keuring.
Fijne klantvriendelijke deskundig garage. Liefhebber van motoren en auto's en technische zaken in de algemeen zin. Altijd probleemoplossend denkend.
dank je
Je wordt altijd vlot en kundig geholpen en als je dan vraagt of ze de banden op spanning brengen, dan kan dat altijd
Monseigneur Borretstraat 54
5375 AC Reek