Een goede ervaringen
Je komt binnen en je wordt gelijk geholpen.
Ik ben zeer tevreden over de service en duidelijkheid.
Vriendelijk en goed geholpen
dank je wel
Bij garage van Poppelen terecht gekomen voor een second opinion (3rd opinion eigenlijk) voor serieuze problemen met onze Hyundai. Andere garages hadden geen idee en kosten dreigden flink op te lopen. Inruilen werd zelfs geadviseerd. Na grondige analyse door deze vakmensen is de auto gemaakt tegen hele redelijke kosten (30% tov andere garages). Dat is pas echt meedenken met de klant en toont creativiteit. Heel tevreden!
wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Dank je wel
Prettige behandeling
dank je wel
Druk of niet dit bedrijf staat altijd voor je klaar
top, fijn om te lezen, dank je wel
Zoals altijd weer netjes geholpen bij de APK keuring. Geen onverwachte plotselinge kosten en een duidelijk verhaal achteraf.
dank je wel
Al een aantal jaren kom ik bij dit bedrijf. Goede persoonlijke service. Tot nu toe niets te klagen.
wij doen ons best om dit zo te behouden, dank je wel voor deze review
Fijn dat jullie klaar staan voor ons. En bijstaan met raad en daad.
heel fijn Paul, dank je wel
bedankt voor deze review
heel fijn, dank je wel
Ik werd snel en goed geholpen. Zeer tevreden.
top, dank je
Wederom goed geholpen, ditmaal kleine beurt voor een VW Passat B8. Boven verwachting meer gedaan voor een prima prijs.
heel fijn uw tevredenheid, dank je wel
Zelfs op zijn rustdag naar Den Haag gereden om mijn auto op te halen.
dank je wel
Denkt en helpt mee bij het oplossen van problemen. Prima communicatie.
dank je wel, fijn om te lezen
Goede autobedrijf met top service
top, fijn om te lezen
Auto klaar op de afgesproken tijd.
dank je wel
dank je wel voor deze review
Van te voren goed overleg en werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd.
bedankt voor deze review
Behulpzaam, vriendelijk.
dank je wel
Mensen luisteren , denken mee, indien nodig direct actie maar bovenal vriendelijk.
dank je wel
Goede afspraken, goede service, en klantvriendelijk dat is ook heel fijn
dank je wel
Behulpzaam vriendelijk altijd tevreden over reparaties
top dank je wel
Monseigneur Borretstraat 54