Weer zeer slecht

Kom kijken voor de nieuwe Kia sportage,ze maken foto’s van mijn Kia Sorrento voor inruil, hoor niks meer! Vorig jaar dit ook meegemaakt, Kia picanto inruil, x ceed terug kopen, ook niet geholpen! Deze wel beurt gegeven bij jullie, en dacht ff die dag een sportage te kopen! 3 wagens gekocht bij jullie, in 3 jaar tijd , nu 2 bij een ander, zonde toch?

Topbedrijf

Tijdens het onderhoud van mijn auto een heerlijke kop koffie in de mooie wachtruimte en nadat auto gereed was is hij ook nog eens netjes gewassen. TOP

Geweldig !!

Word elke keer goed geholpen , komen afspraken na en geven goede service.

Sinds we 10 jaar geleden onze auto hebben gekocht zijn we altijd goed en vriendelijk te woord gestaan onze auto is goed onderhouden

Goede service voor een betaalbare prijs.

Ze konden mijn auto snel onderhouden en ook APK keuren. Verder geen problemen.

Over het algemeen goede ervaringen

Onlangs een aircoservicebeurt laten uit voeren, zo te merken is dit goed en correct gebeurt. Recent verleden(omstreeks 2018) ook ooit voor een aircoservicebeurt geweest. Met het vertrouwen dat dit goed uitgevoerd is. Dit bleek en misverstand. De airco bleek niet correct te werken en was niet goed gevuld met aircovloeistof. Hiermee terug gemoeten naar deze garage. Er was geen sprake van een defect. Het is later wel opgelost, enkel samen met andere kleine zaken als remmen die vervangen zouden moeten, terwijl dit bij een andere beurt weer niet noodzakelijk bleek geeft dan te denken. Dit doet wat met het vertrouwen. Nu een aantal jaren verder is de zaak vernieuwd en staat er ook ander personeel in. Klanten worden altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook wel gemerkt dat men eens extra's doet voor klanten, zoals bij een batterij vervangen van een afstandsbediening(auto), of dat de auto na een servicebeurt gewassen wordt afgeleverd. Dit is natuurlijk echt service voor de klant. Dus voor nu een cijfer 7

goed onderhoud,reparatie en apk

pro-actieve houding van De Beer (Rotterdam-Zuid) door mij te bellen voor een afspraak zodat ik op tijd mijn APK en jaarlijkse onderhoud van de auto heb gekregen. Ook de behandeling aan de balie is uitstekend en correct. Mijn volgende auto wordt zeker een KIA!

Positief

Servicegericht, klantvriendelijk en deskundig.

Correct

Beleefd

Super behandeling en afhandeling

Buiten gewoon vriendelijke ontvangst en behandeling en heerlijke koffie.

Nvt

Klantvriendelijk

Een zeer nette en behulpzame en vriendelijke en meedenkende dame bij de receptie werkplaats. Mijn auto die ik ophaalde was gewassen en gestofzuigd daar was ik heel blij mee.

Goed en snel; zelfs de auto in gewassen

Goede service, snel en efectief. Goed beantwoorde vragen.

Tegenvallende reparatietijd

Afspraak gemaakt omdat de airco niet werkte. In de middag gebeld dat ik de auto kon ophalen. Helaas zonder werkende airco want de verdamper was kapot. Verdamper helaas niet op voorraad en die zou besteld worden. Tot zover allemaal begrijpelijk. Na een maand wordt ik gebeld dat de verdamper binnen is en nu dus een afspraak maken voor reparatie. De eerstvolgende mogelijk voor reparatie van de airco is over meer als een maand. Nou daar hadden ze dus wel wat anders op mogen verzinnen, want meer dan twee maanden zonder airco in het hoogseizoen is waardeloos. Nu uit pure nood een afspraak gemaakt in Dordrecht, terwijl ik in Rotterdam drie kilometer van de dealer af woon. Hopelijk bieden ze gratis vervangend vervoer aan want ik heb nog geen idee hoe ik naar huis moet en hoe ik de auto weer op moet halen.

Na de nodige randproblemen ivm een schade mogelijk veroorzaakt door jullie sub dealer in Hellevoetsluis, is dit door jullie perfect opgelost

Prima garage

Alleen goede ervaring met onderhoudsbeurten etc. Geen enkele klacht. Vriendelijke medewerkers.

Voldoende

Jammer dat ik voor één lampje (linksvoor) lang moest wachten en er nooit een vorm van klantenbinding is om het een keer gratis te krijgen...dat vind ik als klant wel jammer

Prima, snelle service. Ga zo door!

Ik ben sinds kort bij Autobedrijf de Beer i.vm mijn andere Kia dealer gestopt is. Ben heel tevreden over Kia dealer De Beer Goeie service en snel en gezellige sfeer.

heel sympathiek bedrijf

dit bedrijf is een aanrader iedereen die we gesproken hebben was zeer behulpzaam een dikke10

prima, snel geregeld

Ik heb geen problemen ervaren. Er werd duidelijk gecommuniceerd. en de problemen werden verholpen zoals aangegeven. Puntje van aandacht was de koffie/werkruimte. Daar was het erg warm. Als je er 2uur moet zitten wanneer het buiten 20 graden of warmer is, is het daar 5 graden warmer.

Heel klantvriendelijk

Er wordt goed naar de klant geluisterd, de auto wordt schoon afgeleverd, de kosten worden gemeld. Alles perfect!

Zeer goede service

Ondanks geen afspraak zeer snel geholpen met 2 nieuwe banden.

Schade aan meerdere plekken na vervangen van verdamper

Mijn verdamper van de airco moest onder garantie vervangen worden, tot 4 maanden moeten wachten dat de reparatie uitgevoerd kon worden. Maar dat was nog niet het ergst. Ik wist dat dit een grote klus was en er 2 dagen voor werd uitgetrokken. De auto was al dezelfde dag klaar, ik blij, totdat ik de auto ging ophalen. Bij heel veel kunstof kappen schade doordat ze met een schroevendraaier er tussen hebben zitten vroeten, zo zonde en zo onnodig omdat je daar speciale kunstof spatels voor heb. Verder alles onder vette vlekken en overal krassen op het dashboard. Dit is een originele kia-dealer. Daarbij tot 2 keer toe ontkennen, en zeggen dat niet alle schade door hun toedoen is. Daarbij lagen er overal afgebroken kunstof klipjes op de grond, ik hoop echt dat ze die klipjes hebben vervangen. Ze zeggen dat ze het gaan oplossen maar heb er een hard hoofd in. Werk gewoon netjes en rustig. Na de reparatie zoek ik wel een andere dealer

Top service

Auto gebracht voor reperatie en service beurt. Goed geïnformeerd op voorhand en op de dag zelf over de makementen en kosten. Keuze voor reperatie of niet. Auto gewassen teruggekregen. Volgende keer weer autobedrijf de beer

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam