voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben 2 keer geweest. 1 maal om een fiat 500 c te kopen en 1 maal om hem af te halen. Goed geholpen. Fijne verkoper. Wel raar dat er bij aflevering geen originele passende fiat automatten in zaten maar een soort goedkope universele. Het is een nieuwe auto uit 2014 wel een demo model. Bij thuiskomst bleek er een klein krasje op de voorkant te zitten. Twijfel of ik hiermee terug ga want heb op zich goede inruildeal gesloten denk ik en heb nooit zo\'n zin om te reclameren.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en snel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaring met autobedrijf fe beer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf sinds mijn aankoop van mijn punto niets anders dan tevredenheid van mijn zijde , zeker mijn communicatie met arno is geweldig , behulpzame man met een goed luisterend oor voor problemen\r\nbaliepersoneel altijd vriendelijk net als het werkplaats personeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd adequaat en snel geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede service, aanschaf van onze nieuwe auto super goed en super snel geregeld! Helemaal tevreden!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alleen goede ervaringen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service gaat hier verder dan de auto. Na het overlijden, op slechts 51-jarige leeftijd, van onze lieve half-Italiaanse vriendin (Alfa-fan bij uitstek) hadden wij het verzoek aan Fiat de Beer om Alfa’s te mogen lenen als volgauto op de dag van haar begrafenis. Zonder twijfel gaf René van Oosten zijn medewerking. Op de dag van haar uitvaart stonden de auto’s klaar, gepoetst en al. Mede dankzij hem kreeg een onvergetelijke, veel te jong overleden vrouw, een onvergetelijke uitvaart. Hiervoor zijn wij en de naaste familie hem zeer dankbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een toegankelijk,flexibel en niet opdringerig bedrijf

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede behandeling. Klant vriendelijk en eerlijk. Ik ben 81 jaar en wordt netjes gehaald en gebracht als dat nodig is.\r\nMijn gegevens zijn bij U bekend\r\n P.Versloot

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen, helaas is het probleem nog niet opgelost. Dit vanwege het feit dat de mankement er niet is wanneer de auto bij de garage staat.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben teruggeweest ivm de losgeraakte onderplaat. Die er volgens de ene monteur niet onder hoorde, volgens de andere wel. Ik ben tevreden met de opvolging van mijn klacht. Dat is echt uitstekend geregeld. Ik wil echter nog wel een ding kwijt, namelijk: toen de plaat verwijderd was, zou de monteur in kwestie onderzoeken wat er gaande was. Als ik de vorige enquete niet had ingevuld en niet mijn mening had gegeven, dan had ik er naar alle waarschijnlijkheid niks meer van gehoord. Dan had ik nu dus zonder een onderplaat gereden. \r\nBij deskundigheid van het personeel blijf ik dus hangen bij een zes. Wellicht heeft een ander veel meer ervaring, maar dat gemiddelde wordt als het ware omlaag gehaald door de ondeskundigheid van een ander. Het zou me overigens niet tegen houden om weer een auto bij Fiat de Beer aan te schaffen want ik ben mondig genoeg om me te laten horen, dus dat mag geen belemmering zijn :-)\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze Fiat 500 is voor onderhoud/apk in Bergschenhoek geweest, prima geholpen en servicebeurt goed uitgevoerd incl. twee nieuwe banden. Erg handig om een Fiat dealer in ons dorp te hebben.

Aploniastraat 8

3084CC Rotterdam